Jaguar a prezentat prima imagine cu interiorul modelului XE

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 19.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a prezentat o primă imagine cu interiorul noului model XE. Modelul de clasă medie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi va fi primul Jaguar ce va folosi noul sistem infotainment numit InControl.

Noul sistem infotainment numit InControl va fi principalul punct de atracţie în habitaclul noului model Jaguar XE. InControl este un sistem total nou gândit şi dezvoltat de la zero de către specialiştii Jaguar. Sistemul se bazează pe un ecran tactil de 8 inch amplasat central la bordul noului model. Va include integrare completă pentru telefoanele inteligente atât cu sistem de operare IOS cât şi Android, aplicaţii dedicate şi posibilitatea de a crea un hot spot WiFi pentru mai multe device-uri care au nevoie de internet. 

O altă funcţie a noului sistem este InControl Remote, ce va permite utilizatorilor noului model Jaguar să controleze anumite sisteme ale automobilului de la distanţă. Astfel, cu ajutorul acestei funcţii vor putea activa climatizarea, vor putea localiza maşina în parcare, descuia uşile şi chiar pot porni motorul de la distanţă. Sistemul InControl mai permite şi urmărirea maşinii prin GPS dacă aceasta este furată.

Urmareste Automarket
Jaguar nu s-a limitat doar la un sistem complet nou de infotainment.
Noul model XE va folosi în premieră o proiecţie cu laser pentru informaţiile afişate direct pe parbriz prin intermediul sistemului Head-Up Display

Noul Jaguar XE va fi prezentat oficial publicului în această toamnă la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie, dar o avanpremieră va avea loc la Londra pe 8 septembrie. Va folosi motoare din noua familie Ingenium şi va fi disponibil în trei nivele de echipare la lansare. Pe lângă clasicul XE, vor mai fi disponibile şi versiunile XE S şi XER-S. 

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru