Infotainment

Duminica, 07 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Toate modelele Toyota și Lexus vor primi sisteme multimedia noi până în 2025

Grupul nipon de automobile a anunțat că mașinile sale vor primi un sistem multimedia revizuit începând din 2022. Toyota plănuiește ca întreaga sa gamă de automobile, care include și marca premium Lexus, să aibă acest sistem montat până în 2025.
Joi, 07 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Mercedes prezintă noul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: display curbat de 141 cm

Mercedes a prezentat noua tehnologie MBUX Hyperscreen ce va fi disponibilă pe viitorul sedan electric EQS. Noul sistem de infotainment dispune de un display curbat de 141 de centimetri, iar funcțiile sunt controlate cu ajutorul inteligenței artificiale.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Marti, 19 August 2014 | Modele noi

Jaguar a prezentat prima imagine cu interiorul modelului XE

Jaguar a prezentat o primă imagine cu interiorul noului model XE. Modelul de clasă medie va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi va fi primul Jaguar ce va folosi noul sistem infotainment numit InControl.

Tag-uri similare

Jaguar, Paris 2014, Jaguar XE, interior, XE, infotainment, InControl, prima imagine interior XE
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru