Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

de Petre Barac
Marti, 08.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.

La începutul lunii martie, Jaguar a prezentat noul I-Pace în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul electric are două motoare electrice care oferă un total de 400 CP, iar bateria de 90 kWH promite o autonomie de 480 de kilometri, valoare măsurată în ciclul WLTP.

Cel mai nou model de la Jaguar a primit o comandă semnificativă de la o firmă de turism care operează în cadrul aeroportului din Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie și Europa.

Potrivit contractului, Jaguar va livra inițial 50 de SUV-uri electrice I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să ajungă la Heathrow în următoarele 12 luni.

Flota electrică ar urma să asigure circa 1.000 de călătorii pe zi pentru clienții care tranzitează cel mai mare aeroport din Europa.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Jos pălăria pentru britanici
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru