Lexus NX facelift: modificări minore de design, ecran de 10.3 inch și îmbunătățiri pentru suspensii

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a lansat un facelift pentru SUV-ul NX, care a primit doar modificări minore de design și îmbunătățiri "semnificative" la suspensii, în timp ce performanțele rămân în mare parte neschimbate.

La aproximativ 3 ani de la lansarea inițială pe piață, Lexus NX primește un facelift cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. SUV-ul nu suferă însă schimbări dramatice, întrucât noutățile de design sunt mai degrabă minore și dificil de observat, așa cum ne-am dat seama încă de la prezentarea unui teaser la sfârșitul lunii martie.

Grila frontală are un design ușor modificat și încorporează blocuri optice cu o formă ușor schimbată, precum și luminile LED de zi. În partea din spate se remarcă evacuările ceva mai mari, stopurile revizuite și un nou spoiler, iar clienții pot opta și pentru jante de 18 inch. Versiunea de performanță NX F Sport va fi în continuare ușor de identificat datorită grilei negre și a jantelor exclusive.

Urmareste Automarket
În plus, interiorul lui NX a fost simplificat pentru a fi mai ușor de utilizat.
Principala noutate este înlocuirea ecranului central de 7 inch cu unul cu o diagonală de 10.3 inch, în timp ce butoanele au fost de asemenea modificate pentru a fi mai ușor de accesat.

Ceasul analog poziționat sub ecran este la rândul său mai mare, are un design mai simplu și își ajustează automat ora în funcție de fusul orar, în timp ce inelul exterior este mai pronunțat. Aproape toate controalele beneficiază acum de un finisaj metalic.

Modelul standard se numește NX 300, înlocuiește NX 200t și utilizează în continuare un motor turbo de 2.0 litri și 238 de cai putere, în timp ce versiunea hibridă NX300h este echipată cu un propusor de 2.5 litri și două motoare electrice pentru un total de 197 de cai putere. Principala noutate de ordin tehnic este reprezentată de îmbunătățirile aduse suspensiei pentru un confort sporit și integrarea sistemului  Adaptive Variable Suspension disponibil deja pe LC 500.

Via Lexus

Comentarii (1)

  • frumos
    14 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru