Lotus pregătește cel mai scump și rapid model din istoria companiei: hypercar electric de 2 milioane de lire, produs în ediție limitată

de Paul Cosma
Joi, 06.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus lucrează la un proiect îndrăzneț ce ar urma să scoată la iveală cel mai rapid și scump model din istoria companiei. Presa britanică susține că Lotus pregătește lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs în doar câteva exemplare.

Geely, brandul chinezesc care deține Volvo, a preluat anul trecut și 51% din acțiunile mărcii engleze Lotus, cu promisiunea că va accelera dezvoltarea noilor tehnologii și lansarea unor 

Prin urmare, Lotus a anunțat recent că va lansa două noi modele sportive în următorii doi ani și primul SUV al companiei în cel mult 4 ani.

Mai mult decât atât, presa britanică spune că Lotus ar pregăti și un proiect cu totul special, ce va livra cel mai scump și rapid model din istoria de 70 de ani a companiei.

Potrivit Autocar, proiectul cu numele de cod “Omega” presupune un hypercar electric ce va costa aproximativ 2 milioane de lire sterline și va avea o producție extrem de limitată.

Dezvoltarea modelului este în plină desfășurare, iar în 2019 ar urma să vedem conceptul viitorului hypercar Lotus. Nu se cunosc prea multe detalii, însă primele informații arată că mașina va avea o propulsie 100% electrică și ar intra în producție după 2020.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru