Mahindra Verito - facelift pentru Logan-ul indian

de Bogdan Mirică
Luni, 30.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mahindra a pregătit un facelift pentru Verito, versiunea indiană a lui Dacia Logan. Modelul a primit lumini LED, o grilă nouă şi un interior cu materiale superioare.

După cum probabil ştiţi, Logan se vinde şi în India, chiar dacă nu sub logo-ul Dacia. Indienii cumpără berlina de origine românească sub logo-ul conglomeratului Mahindra. Compania indiană a lansat propria sa versiune a Logan-ului, botezată Verito, în 2010, însă anul acesta s-a grăbit să-i aplice un facelift pentru a spori atractivitatea sa pe piaţa locală.

Deşi păstrează dimensiunile berlinei din care derivă, Verito adoptă o grilă complet nouă, cu bare verticale şi elemente cromate, un spoiler frontal nou şi lumini LED pentru blocurile optice faţă, redesenate şi ele în interior. Indienii au vrut să inducă un sentiment de calitate şi la interior, unde majoritatea materialelor au fost modificate cu unele de mai bună calitate. De asemenea, consola centrală a fost regândită.

Urmareste Automarket
În momentul lansării pe piaţa indiană, Mahindra Verito va beneficia de numai două versiuni de motorizare: binecunoscutul motor 1.4 MPI de 75 de cai putere şi dieselul 1.5 dCi de 65 de cai putere.
Ambele opţiuni vor fi acompaniate de o cutie manuală cu cinci rapoarte. 

via l autoblog

Comentarii (6)

  • kitsch oriental..
    21 5
  • Alex Radoi
    Kitsch MAXIM! Parca totusi interiorul arata mai bine decat la Logan.
    18 10
  • andrei
    Bangla Bangers
    5 1
  • Mitica
    Stirea asta are vreo relevanta pentru Romania? Nu se vinde la noi si nu cred ca sta nimeni sa mearga in India sa aduca unul...
    7 8
  • ce kitsch ma ? ca asa va arata si al nostru, alta grila si emblema. oricum pt logan orice facelift e un pas mare ca mai are de recuperat pana sa fie o MASINA :))
    14 19
  • Parerea mea este ca arata mai bine cu mult decat actualul logan.
    5 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru