Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter cu o ediție specială

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 07.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia pentru automobile utilitare Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter. Este unul dintre cele mai de succes modele utilitare Mercedes și pentru a marca momentul, constructorul german a lansat o ediție specială.

Mercedes celebrează 20 de ani de când a lansat modelul utilitar Sprinter. Pentru a marca acest moment, constructorul german a lansat o ediție specială ce va fi disponibilă atât ca variantă cargo cât și pentru transportul de pasageri. Modelul poartă numele de Edition Sprinter și va putea fi recunoscut după jantele de aliaj de 16 inch. Modelul aniversar va mai fi dotat cu faruri bixenon, o grilă cromată și stopuri cu tentă fumurie. 

O singură culoare exterioară este disponibilă: argintiu metalic. Spoilere sunt vopsite în aceeași culoare cu caroseria, ceea ce este o premieră pentru modelul utilitar Sprinter. La interior, modificările sunt minore, dar variantele pentru transportul de pasageri vor primi volan legat în piele și geamuri fumurii. 

Urmareste Automarket
Modelul aniversar va fi construit într-o serie limitată de 2.000 de exemplare și va fi comercializat pe 19 piețe europene. Mercedes-Benz Sprinter a fost lansat în 1995, 2.9 milioane de exemplare fiind construite în cei 20 de ani existență.
Este cel mai bine vândut model utilitar din gama Mercedes-Benz.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru