Mercedes-Benz ar putea pregăti un nou model: germanii au înregistrat câteva nume care sugerează lansarea unui model Clasa O

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 11.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a înregistrat recent în Europa numele O 120, O 140, O 180 și O 200, ceea ce sugerează că producătorul german ar putea lansa în curând un model cu numele Clasa O.

Mercedes-Benz a înregistrat la începutul luni februarie mai multe nume la Biroul European pentru Proprietate Intelectuală.

Printre ele se numără numele O 120, O 140, O 180 și O 200, care au fost înregistrate la categoria "vehicule cu motor și motoare pentru vehicule", ceea ce sugerează că Mercedes-Benz ar putea lansa un model cu numele Clasa O.

De altfel, numele înregistrate respectă politica adoptată de constructorul german, prin care numele versiunilor modelelor indică atât modelul, cât și capacitatea sau puterea motorului.

În prezent, Mercedes-Benz folosește un nume intern asemănător pentru autobuzul de oraș Citaro, însă numele mai mici asociate noilor înregistrări ale numelor sugerează lansarea unui vehicul dintr-un segment complet diferit.

Pe de altă parte, așa cum se întâmplă frecvent în astfel de situații, nu este exclus ca Mercedes-Benz să lanseze de fapt un concept cu un astfel de nume sau să nu folosească niciodată numele Clasa O, ci doar să-și protejeze anumite denumiri pentru ca alți constructori să nu lanseze modele cu nume asemănătoare.

Via Motor 1

Comentarii (3)

  • Adrian
    Sa folosesti Clasa O ca denumire comerciala e neinspirat dupa parerea mea. Sugereaza Clasa ”Zero”, nulitate.
    4 2
  • Daca ne luam dupa denumirea motorizari.....acest model ar fi pozitionat sub clasa A
    2 0
  • @AM
    mercedes ar putea pregati/lansa, edge ar putea fi inlocuit, mc laren
    ar putea fi prezentat... niste urechisti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru