Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate: G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor avea câte 463 de exemplare fiecare

de Petre Barac
Luni, 06.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes Clasa G a primit trei ediții limitate pentru modelele sale de off-road. G 350 d, G 350 d Professional și G 500 vor beneficia fiecare de câte 463 de exemplare.

După ce în luna mai a lansat două ediții speciale dedicate Clasei G, Mercedes a prezentat alte versiuni speciale pentru modelele sale de off-road. Este vorba despre trei ediții limitate, respectiv G 350 d, G 350 d Professional și G 500, care vor fi produse în 463 de unități fiecare.

Prima dintre ele, G 350 d Limited Edition, este disponibilă în culoarea Designo Mocha Black Metallic, jante de 19 inch cu 5 spițe de la AMG și pachet Chrome. La interior, G 350 a primit piele Nappa maro, volan AMG Performance și bord în combinația de culori Saddle Brown/ Black.

Ediția limitată G 350 d Professional vine în culoarea China Blue, pachet off-road, încălzire pentru scaunele din față, Bluetooth, navigație, precum și încălzire auxiliară cu telecomandă. Toate acestea sunt disponibile în echiparea standard.

Cea de-a treia și ultima dintre edițiile limitate pentru Mercedes Clasa G, G 500 este disponibilă în culoarea Designo Platinum Magno cu unele elemente negre.

Pe lângă pachetele Chrome și Sport, echiparea standard pentru G 500 mai are sistem de sunet surround, TV, parbriz încălzit și unele sisteme de asistență precum Active Distance Assist sau Blind Spot Assist.

Toate cele trei ediții speciale vor fi disponibile în showroom-uri și la vânzare începând cu luna ianuarie a anului viitor. Prețurile variază între 104.000 de euro pentru G 350 d Professional și 140.000 de euro pentru G 500.

Via Mercedes

Comentarii (1)

  • Adrian C
    Una din cele mai fiabile masini din lume care isi justifica banii. Nu stiu cum va fi generatia viitoare dar pana acum au facut o treaba buna la G class. Nu cred ca exista clienti nemultumiti. G este poate singurul model actual de la Mercedes bine facut. Un tanc de masina nemuritoare !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru