Mercedes-Maybach S-Klasse va avea și două versiuni mai modeste: S500 și S400 4Matic

de Bogdan Mirică
Miercuri, 12.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunțat astăzi că noul Maybah S-Klasse va fi disponibil în trei versiuni de motorizare. Pe lângă deja anunțatul S600, vor mai fi disponibile S500 și S400 4Matic.

După ce ieri am primit din partea Mercedes primele imagini care confirmau relansarea numelui Maybach sub forma unei versiuni de lux a noului S-Klasse, constructorul german vine astăzi cu informații noi.

Mercedes-Maybach S600, prima imagine cu interiorul celui mai luxos S-Klasse

Deși imaginile de tip teaser anunțau doar un Mercedes-Maybach S600, producătorul din Stuttgart a ținut să menționeze că versiunea cu motor V12 nu va fi singura disponibilă pentru cel mai luxos S-Klasse creat vreodată. Modelul Maybach va fi disponibil nu doar alături de propulsorul V12 de 6.0 litri, ci și de alte două agregate ceva mai modeste.

Este vorba despre motoarele pe benzină regăsite sub indicativele S500 și S400 4Matic. Primul este un V8 de 4.7 litri, capabil să dezvolte 455 de cai putere și 700 de Nm. Cel mai modest S-Klasse Maybach va oferi un V6 de 3.0 litri, dispus să livreze 333 de cai putere și 480 de Nm ambelor axe, grație sistemului de tracțiune integrală 4Matic.

Esential 333 de cai putere va avea cel mai modest Maybach S-Klasse.
În cadrul conferinței de presă organizate astăzi pentru a face lumină asupra gamei noului S-Klasse Maybach, Ola Kaellenius, a făcut lumină și asupra poziționării noului model.
Oficialul a declarat că noul Mercedes-Maybach S600 va fi ceva mai ieftin decât defunctul Maybach 57.

Kaellenius nu a vrut să vorbească despre un potențial urmaș al clasicului Maybach 62, preferând să spună că „vom vedea cum evoluează lucrurile în perioada următoare”. Tot el a susținut că nu există planuri pentru un SUV care să poarte emblema Maybach, adică o versiune de lux a actualului GL.

Comentarii (3)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Vedeti ca in subtitlu ati pus ,,Maybah" S-Klasse.
    Si mi se pare o tampenie sa ii zici Mercedes-Baybach... trebuia sa aibe aceeasi imagine ca raposatul May...
    2 7
  • Mercedes se cam duce pe rapa incet incet....isi pierde din carisma ceea ce e de rau.....
    incepe sa dispara si denumirea de Benz(nu stiu cine a luat aceasta decizie dar ar trebui sa fie concediat pe loc)
    si cine a fost tembelu ala caruia io venit ideea de a pune la un loc Mercedes&Maybach pe acelasi model......
    8 5
  • Ivanoff
    Fabulos! Un MaibaH cu doar 333 cp la o greuitate de aproximativ 4 tone. Se va ''misca'' ca o super-mega-extra-performanta limuzina , mai rapida cu 2 secunde decat Dacia 1310 . FANTASTIC ! Sper sa-i puna si varianta CDI de 250+ HP , va fi un best buy pt patronii de Frizerii din Bucuresti :))). Oricum interiorul este la ''superlativ'' , adica la pretul ei ( care cu siguranta va fi de 400k euro varianta entry-level ) are LCD-uri ''invizibile'' pe tetiere, un lucru revolutionar in industria auto. Am inteles ca se aprinde o holograma pe tetiere spate . Bravo Mercedes MaibaH , sunteti niste ''best seleri'' in lumea automobilistica. PS : Asteptam si faruri cu cristale ''zvaropsky'' :)))
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru