Nissan 370Z Nismo facelift - primele imagini oficiale

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 17.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce a publicat o imagine teaser, Nissan a dezvăluit versiunea cu facelift a modelului 370Z Nismo la festivalul ZDayZ din Statele Unite ale Americii.

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu 370Z Nismo facelift. Coupe-ul sportiv se prezintă acum cu o parte frontală modificată, spoilerul față fiind redesenat. Acesta împrumută acum elemente de la modelul Nissan GT-R și a fost ornat cu lumini de zi LED. Farurile au ochelari negri, iar partea de jos a spoilerului este vopsită în roșu. Noul 370Z are de asemenea praguri noi, un spoiler spate diferit și folosește jante de 19 inch din aliaj. 

La interior regăsim o atmosferă sportivă subliniată de scaunele profilate Recaro îmbrăcate în piele și volan din piele Alcantara. Turometrul este roșu, iar pentru cei care vor dori un habitaclu mai bogat în gadgeturi, aceștia vor putea comanda varianta Tech ce oferă sistem audio Bose, oglindă retrovizoare heliomată și sistem infoteinment cu ecran tactil de 7 inch.

Urmareste Automarket
Motorizarea modelului Nissan 370Z Nismo este un V6 de 3.7 litri ce dezvoltă 350 CP și 374 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu șase trepte, sau în premieră, de o cutie automată cu șapte trepte ce permite sincronizarea turației la retrogradare și are, bineînțeles, și mod manual pentru schimbarea treptelor de viteză. 

Vânzările pentru modelul Nissan 370Z facelift vor începe în luna iulie pentru piața nord-americană, dar prețul nu a fost încă comunicat.

Via worldcarfans

Comentarii (7)

  • superb
    6 3
  • Si mai si arata... Love it!
    10 11
  • superba
    7 4
  • Daca Automarket vrea sa-mi stearga link-ul e ok, nici o suparare :)

    http://mbworld.org/articles/member-s2k750s-e55-mows-nissan-350z/
    7 14
  • @zarne...
    ,,trei iezi cucutieti usa mamii descuieti...''dar...totusi ce-o zis calu?ca...n-am inteles,nu de alta dar...nu auzeam,de la....staniolu marmotei'...se grabea ...saraca nu de alta dar...o ajungea si pe ea ala cu mertanu .
    4 2
  • @zarnesteanu...stai linistit ca nu ti-l sterge...garantez!
    3 1
  • pt amatori
    aici se vbeste de Nissan 370Z
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru