Noua generație Porsche Cayenne, dezvăluită înainte de lansarea oficială: schimbări minore pentru SUV-ul german

de Daniel Popescu
Sambata, 26.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Porsche Cayenne a primit îmbunătățiri estetice mai degrabă minore, potrivit unor fotografii care au "scăpat" pe internet cu 3 zile înainte de lansarea oficială.

Noua generație Porsche Cayenne se va lansa oficial în 29 august în cadrul unui eveniment care va avea loc la Stuttgart, însă publicația Auto Express nu a mai avut răbdare să aștepte și a publicat încă de sâmbătă o serie de imagini oficiale, atât cu exteriorul, cât și cu interiorul.

Acestea evidențiază că, deși vorbim despre o generație nouă, schimbările nu sunt chiar atât de radicale pe cât ne-am fi așteptat.

Porsche Cayenne: date esențiale:

● principala noutate de design la partea frontală este grila de dimensiuni mai mari;

● din profil, noul Cayenne beneficiază de forme mai ascuțite, în timp ce jantele au suferit de asemenea unele modificări;

● cele mai importante schimbări sunt la partea din spate, care include acum și un spoiler mai pronunțat. De asemenea, stopurile au un design diferit, similare cu cele întâlnite la Panamera Sport Turismo;

● layout-ul interiorului a fost simplificat și include tapițerie din piele și un nou instrumentar de bord.

În plus, ecranul central are dimensiuni mai mari.

Detaliile complete despre noua generație Porsche Cayenne vor fi făcute publice în 29 august, însă oficialii germani au confirmat deja că, la lansare, SUV-ul va fi disponibil doar cu motoare pe benzină, în timp ce unitățile diesel vor sosi pe piața mai târziu. Noile imagini vin la scurt timp după ce Porsche a publicat o serie de fotografii de la testele de anduranță și un teaser video.

Via Auto Express, Motor1

Comentarii (11)

  • Spate si interior de la Panamera, partea frontala de la... Cayenne. Cred ca si 911 are mai multe modificari.
    19 6
  • Nu mai sar pinguinii sa spuna ca afisajul navigatiei, in anul 2017, nu este amplasat corespunzator, ca la unele japoneze, si nu numai. Ador masina asta...
    12 8
  • Adrian C
    Ma bucur ca au ales sa le modifice stopurile in totalitate. Acum are spate de Porsche....inainte avea un aer coreean...pt. asta trec cu vederea ca din fata e doar 5% modificat iar din lateral e insesizabila modificarea. Interiorul a pierdut din pacate ceasurile de bord iesite in evidenta dar e bine ca au pastrat macar unul in mijloc.
    13 2
  • Eu cred ca o sa mai astept pana la urmatoarea generatie... :))
    21 1
  • design prea cuminte...
    12 2
  • Conte Brahamovici
    Interesant chiar. Motor 2.0 TDI softat, motor 3.0 TDI softat, motor 5.0 TDI softat. Design Matrioska, cuprinde tot tacamul de mezeluri stricate VAG. Das Hautos.
    7 15
  • inexorabil
    Mafiotovici, te afli pe baricade, ca de obicei, nu? Iar Toyota se pregătește să-și reimplanteze ADN-ul sportiv (Supra) cu ajutor german (BMW). Și ține-te bine, căci se aude că noul Corvette ZR1 va ieși cu 750 CP “din fabrică”…bietul Nissan GT-R!

    Mai am o surpriză pentru domnia ta; mai veche, ce-i drept. Oricum…vizionare plăcută!

    www.youtube.com/watch?v=zKGsysjZ04A
    7 3
  • Grupul VAG merge in continuare pe reteta Apple. Modificari minore pentru ca baza de clienti e acolo.
    Oricum ii vor spune All-New Cayenne, cum au factu si cu "noul" A4. La Mini am vazut o chestie si mai amuzanta: acoperit cu mii de post-it-uri pe care scria "this si new".
    5 3
  • Scrooge
    foarte greu sa schimbi ceva la unul din cele mai "misto" :) SUV-uri din lume.
    2 8
  • Tuareg de 160k E
    5 5
  • acelasi Porsche cu un spate de Dodge..
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru