A treia generație Porsche Cayenne este gata de lansare: primele exemplare ar urma să fie disponibile doar cu versiuni pe benzină

de Bogdan Mirică
Duminica, 20.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche va dezvălui în data de 29 august a treia generație a modelului Cayenne. SUV-ul german ar putea fi disponibil în primă fază doar cu versiuni pe benzină.

Porsche face ultimele pregătiri înainte de lansarea noii generații Cayenne, pregătită să apară pe stradă în toamna acestui an. Potrivit pblicației Car and Driver, noua generație, a treia la număr, va fi dezvăluită în data de 29 august.

Debutul în fața publicului se va face, oficial, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat la începutul lunii septembrie. La standul germanilor, SUV-ul va fi dezvăluit alături de două propulsoare pe benzină, un V6 și un V8, pe care le știm deja de pe fratele sedan Panamera.

Chiar dacă piața europeană este mare iubitoare de versiuni diesel, unele zvonuri susțin că noul Cayenne va debuta cu o astfel de motorizare ceva mai târziu, startul vânzărilor urmând să se dea doar alături de unitățile pe benzină. Asta pentru că scandalul Dieselgate a afectat popularitatea dieselurilor.

Urmareste Automarket
În 2018, Porsche va extinde gama de motorizări cu alte două versiuni hibride alimentate la priză.
Cea mai puternică dintre ele va fi Cayenne Turbo S E-Hybrid, care va prelua același ansamblu de propulsie de pe Panamera și va oferi aproape 700 de cai putere.

Chiar dacă vor întârzia, versiunile diesel nu vor fi excluse, chiar oficialii Porsche susținând că ar fi imposibil ca toți clienții să îmbrățișeze alte soluții de propulsie.

via caranddriver

Comentarii (2)

  • Eh, si-asa mai aveam de strans nite bani, mai bine astept generatia a 3-a. De fapt cred ca mai bine ma incadrez la a 4-a... Damn, a 8 a... :)
    4 2
  • Marian
    @Stefi - Eu cred ca iti poti permite o masina de generatia 3-a... nu cred ca o sa fie chiar atat de scumpa in momentul in care o sa fie lansare pt gen. 8-a :)))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru