Porsche 918 Spyder: 205 unități ale supercarului, rechemate pentru probleme la șasiu

de Bogdan Mirică
Miercuri, 24.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat că va rechema în service 205 exemplare ale supercarului 918 Spyder. Decizia are legătură cu garantarea integrității anumitor componente ale șasiului.

Porsche vrea să se asigure că viitorii clienți ai supercarului 918 Spyder vor primi o mașină cu adevărat specială, fără cusur. Motiv pentru care iau toate măsurile necesare evitării unei defecțiuni.

Recent, constructorul din Stuttgart a rechemat pe linia de producție 205 exemplare ale noului 918 Spyder din cauza unor probleme semnalate la nivelul șasiului. Din fericire, ele au fost descoperite la timp, înainte ca mașinile să ajungă la proprietari. Mai exact, defecțiunea a fost semnalată în timpul uor teste de calitate.

În comunicatul oficial, Porsche vobește despre recall ca despre o măsură de precauție, pentru că nu poate garanta integritatea completă a componentelor.

Esential 205 exemplare Porsche 918 Spyder sunt afectate de problemele șasiului.
Nu este prima acțiune de recall a celor de la Porsche. Mai multe exemplare vândute în Statele Unite au fost rechemate pentru o serie de probleme apărute la brațele axei posterioare.
Aceeași problemă a fost raportată și la alte 45 de mașini vândute la nivel mondial.

Vă reamintim că producția totală este limitată la numai 918 unități, fiecare cu un preț de pornire de 845.000 de dolari, echivalentul a 690.000 de euro.

Comentarii (2)

  • faci 900 de masini si aproape un sfert din ele au probleme la sasiu. OK:
    - ori nivelul de calitate cerut este extrem de ridicat;
    - ori, mai sigur, procesul de productie lasa de dorit chiar daca acesta e practic la nivel de manufactura.

    si toate acestea cand ti se cer 700.000 euro
    16 6
  • gigi_frana
    se mai intampla, or fi nimerit din graba piese de skoda fabia. Deh, la 900 masini nu prea ai timp de verificari suplimentare ...

    wtf,costa cat 2 RR Phantom :)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru