Feedback

Porsche a stabilit un nou record de vânzări pe primele 6 luni: Macan rămâne cel mai căutat model, dar Panamera vine tare din urmă

Publicat Joi, 12.07.2018
de Paul Cosma
Comenteaza 2
Porsche a stabilit un nou record de vânzări pe primele 6 luni: Macan rămâne cel mai căutat model, dar Panamera vine tare din urmă - Poza 1
Porsche a stabilit un nou record de vânzări, după ce a vândut 130.598 de mașini în primele 6 luni, cu 3% mai mult față de vechiul record din perioada similară a lui 2017. Astfel, prima jumătate a acestui an este cea mai bună din istoria Porsche.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche continuă să doboare record după record în materie de vânzări. Nemții au anunțat rezultatele pe primele 6 luni, conform cărora au vândut un număr de 130.598 de vehicule.

Rezultatul este cu doar 3% mai bun față de aceeași perioadă a anului trecut, dar suficient cât să marcheze un record istoric pentru vânzările Porsche în prima jumătate a lui 2018.

Cel mai căutat model Porsche a rămas Macan, cu 46.600 de unități vândute, urmat de Cayenne, cu 28.700 de exemplare. O creștere spectaculoasă, aproape dublă, a avut-o Panamera cu cele 20.500 de unități ale sale.

La nivelul pieței din Germania, Porsche a avut o creștere de 11%, respectiv de 9% la nivel european. China a rămas cea mai importantă piață pentru constructorul german (33.363 de unități), urmată de SUA (29.421).

Via Porsche


Comentarii (2)

 • Porsche a devenit o marca oarecare, nu mai e una exclusivista.
  Sunt pline strazile de Porsche.
  Sigur, numai vanzand mult se pot obtine profituri mari.
  1 2
 • @wolteanoo

  Numai vanzand mult poti supravetui in ziua de azi.
  Mie nu mi se pare ca a devenit o marca oarecare, si-au rafinat designul foarte mult de-a lungul vremii, asta in timp ce Ferrari a devenit tot mai agresiv.

  De interioare nu mai vorbesc, acolo Porsche-urile sunt opere de arta.
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru