Porsche confirmă un viitor model dedicat raliurilor: sportivul nemților va fi gata până în 2020 și va avea la bază noul 718 Cayman GT4 Clubsport

de Cornel Șocariciu
Luni, 21.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche pregătește un nou model dedicat raliurilor. Acesta va avea la bază versiunea de circuit 718 Cayman GT4 Clubsport, model prezentat în urmă cu doar câteva zile.

Porsche a dezvoltat un Cayman GT4 Clubsport special pentru raliuri. Modelul a avut rol de mașină de deschidere în cadrul Raliului Germaniei, eveniment care s-a desfășurat anul trecut în luna august.

În urmă cu câteva luni, reprezentanții constructorului din Stuttgart au declarat că sunt gata să ia o decizie clară cu privire la un potențial model gândit pentru campionatele de raliuri. Și se pare că nemții au decis să revină în această ramură a motorsportului.

Conform noilor informații, viitorul model Porsche dezvoltat pentru raliuri va avea la bază noul 718 Cayman GT4 Clubsport, model prezentat în urmă cu câteva zile. De asemenea, reprezentanții Porsche spun că versiunea dedicată raliurilor ar urma să fie gata până la debutul sezonului din 2020.

Pentru a promova și mai mult această acțiune, conceptul care anul trecut a participat în Raliul Germaniei va putea fi admirat și în cadrul Porsche Winter Event. Evenimentul pregătit de nemți se desfășoară pe o suprafață acoperită cu gheață și zăpadă.

Richard Lietz, pilot în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță, a fost ales de nemți pentru promovarea lui Cayman GT4 Clubsport în cadrul evenimentului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru