Qoros a livrat primul automobil către un client din Shanghai

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 04.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul chinez Qoros a livrat primul său automobil. Primul Qoros 3 Sedan a fost cumpărat de un tânăr de 28 de ani din Shanghai, China.

Qoros, producătorul chinez de automobile, a livrat primul său exemplar. Deși marca Qoros există de mai bine de șase ani, nu a făcut până acum nici o vânzare. Qoros a vândut primul său automobil la începutul acestui an, un exemplar al modelului Qoros 3 Sedan. Primul client este un tânăr chinez de 28 de ani. Yu Min locuiește la Shanghai și este designer. Pentru a marca acest moment, Qoros a organizat o ceremonie la showroom-ul Guansang din Shanghai. Cheile noului său automobil i-au fost înmânate chiar de Volker Steinwacher, vicepreședintele mărcii Qoros.

"Sunt încântat să devin primul client Qoros din China. Îmi place designul elegant, interiorul spațios și rafinamentul acestui automobil", a spus Yu Min. Pentru cei curioși modelul ales de primul client este un Qoros 3 Sedan în echipare Elegance și vopsit în culoarea maro Macadamia. Prețul acestui model pornește de la 119.900 RMB, sau aproximativ 15.000 euro. 

Urmareste Automarket
Qoros își va mări în curând gama de modele oferite, anunțând un viitor crossover ce va debuta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. 

Via China Car Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru