Qoros 3 Sedan

Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Qoros 3 City SUV: chinezii aduc în Europa primul lor SUV compact

Qoros va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva cel de-al treilea model din gama sa. Este vorba despre Qoros 3 City SUV, primul crossover din gama constructorului chinez.
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 | Modele noi

Qoros 3 Hatch - al doilea model al chinezilor va rivaliza cu Volkswagen Golf

Brandul chinezesc Qoros vine cu o nouă premieră în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Este vorba despre Qoros 3 Hatch, al doilea model al brandului, o compactă cu cinci uşi de talia lui Volkswagen Golf.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Qoros 3 Sedan, cel mai sigur model din 2013 conform testelor EuroNCAP

EuroNCAP a anunţat cele mai sigure maşini testate în 2013. Printre ele se află şi modelul chinezesc Qoros 3 Sedan, primul model din Ţara Marelui Zid notat cu cinci stele.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Industrie

Qoros a livrat primul automobil către un client din Shanghai

Producătorul chinez Qoros a livrat primul său automobil. Primul Qoros 3 Sedan a fost cumpărat de un tânăr de 28 de ani din Shanghai, China.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Siguranta

Surpriză la EuroNCAP: modelul chinezesc Qoros 3 Sedan primeşte cinci stele şi devine cea mai sigură maşină testată în 2013

Qoros, marca construită special pentru Europa de chinezii de la Chery, izbuteşte o primă victorie morală în faţa clienţilor: cinci stele la testele de siguranţă EuroNCAP.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc

Marca Qoros și-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Geneva cu un stand mic și discret, dar care a fost extrem de vizitat în cele două zile de presă.
Vineri, 15 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Qoros, marca din China deţinută de Chery, aduce toată gama la Geneva

Qoros va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei modele : Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Estate şi un crossover hibrid. Dintre acestea, doar berlina este un model de serie.

Tag-uri similare

China, Geneva, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, Geneva 2013, Chery, Qoros, noutati Geneva, Qoros 3 Sedan, modele noi Qoros
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru