Modele noi Qoros

Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chinezii de la Qoros prezintă primul lor SUV: Qoros 3 City SUV

Qoros, producătorul chinez care vrea să abordeze cu succes piaţa europeană, a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou primul său SUV, un model compact numit 3 City SUV.
Joi, 13 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Qoros 3 Hatch, rivalul chinezesc pentru VW Golf, debutează în martie

Chinezii de la Qoros au prezentat noul 3 Hatch, al doilea model din gama lor. Acesta ţinteşte direct liderul pieţei auto europene, Volkswagen Golf, promiţând siguranţă de top şi o listă bogată de dotari standard.
Sambata, 28 Decembrie 2013 | Modele noi

Qoros vine la Geneva cu un nou model de serie

Chinezii de la Qoros vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model de serie. Acesta preia platforma lui Qoros 3 Sedan și va oferi un nivel superior de calitate.
Marti, 19 Februarie 2013 | Industrie

Audi i-a obligat pe cei de la Qoros să renunţe la numele GQ3 pentru primul lor model european

Chinezii de la Qoros au fost nevoiţi să schimbe numele primului model pe care îl vor lansa pe piaţa din Europa după un conflict în justiţie cu cei de la Audi. Astfel, Qoros GQ3 a devenit Qoros 3 Sedan.
Vineri, 15 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Qoros, marca din China deţinută de Chery, aduce toată gama la Geneva

Qoros va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei modele : Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Estate şi un crossover hibrid. Dintre acestea, doar berlina este un model de serie.

Tag-uri similare

China, Geneva, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, Geneva 2013, Chery, Qoros, noutati Geneva, Qoros 3 Sedan, modele noi Qoros
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru