Qoros

Miercuri, 16 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Chery mai bagă o fisă în Europa: după eșecul Qoros, lansează un nou brand dedicat europenilor

Chery lansa cu fast în 2011 brandul Qoros, cu care încerca să agațe clienții europeni. Deși au reușit chiar și 5 stele la EuroNCAP, modelele noii mărci nu au convins în vânzări. Iar Chery mută din nou: lansează un nou brand la Frankfurt. Acesta va vinde hibrizi, hibrizi plug-in și electrice.
Joi, 20 Aprilie 2017 | Concepte

Ce se naște când amesteci designul chinezesc cu tehnologia suedeză: Qoros K-EV este un concept cu uși care se deschid ciudat, dar cu 870 de cai oferiți de Koenigsegg

Qoros și Koenigsegg au dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai conceptul K-EV. Acesta vinde cu o deschidere ciudată a portierelor și cu patru motoare electrice care oferă 870 de cai.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Concepte

Asta iese când amesteci niște chinezi ambițioși cu suedezi specializați în supercaruri: Koenigsegg și Qoros prezinta primele imagini ale conceptului comun

Qoros și Koenigsegg și-au dat mâna pentru a da naștere unui concept inovativ, botezat Model K-EV. Acesta va folosi o propulsie hibridă similară celei întâlnite pe supercarul Regera.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Concepte

Koenigsegg și Qoros își unesc forțele pentru lansarea unui concept de supercar electric cu 4 locuri

Constructorul chinez Qoros va lansa în aprilie conceptul unui supercar electric dezvoltat împreună cu producătorul suedez Koenigsegg, care va beneficia de 4 locuri.
Joi, 26 Mai 2016 | Tehnologie

Până unde merge cursa cailor putere? Koenigsegg i-a promis unui constructor chinez un motor de 1.6 litri și 400 de cai

Christian von Koenigsegg, fondatorul companiei de supercaruri a anunțat că va construi pentru producătorul chinez Qoros un motor de 1.6 litri și 400 de cai putere.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Qoros, singura marcă din China care a avut un model cu cinci stele EuroNCAP, pune pauză la vânzările în Europa

Chinezii de la Qoros vor pune pauză ofensivei europene pentru a se concentra pe piața indigenă. Ei au vândut doar 51 de mașini în Europa pe decursul întregului an 2014.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Qoros 3 City SUV a fost lansat în Europa cu dotări interesante, dar cu un singur motor, 1.6 turbo benzină

Salonul de la Geneva a găzduit lansarea oficială în Europa a celui de-al treilea model Qoros. 3 City SUV vine cu o listă interesantă de opţiuni, dar păcătuieşte la capitolul motorizări.
Luni, 23 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Qoros 3 City SUV: chinezii aduc în Europa primul lor SUV compact

Qoros va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva cel de-al treilea model din gama sa. Este vorba despre Qoros 3 City SUV, primul crossover din gama constructorului chinez.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Chinezii de la Qoros prezintă primul lor SUV: Qoros 3 City SUV

Qoros, producătorul chinez care vrea să abordeze cu succes piaţa europeană, a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou primul său SUV, un model compact numit 3 City SUV.
Joi, 13 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Qoros 3 Hatch, rivalul chinezesc pentru VW Golf, debutează în martie

Chinezii de la Qoros au prezentat noul 3 Hatch, al doilea model din gama lor. Acesta ţinteşte direct liderul pieţei auto europene, Volkswagen Golf, promiţând siguranţă de top şi o listă bogată de dotari standard.
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 | Modele noi

Qoros 3 Hatch - al doilea model al chinezilor va rivaliza cu Volkswagen Golf

Brandul chinezesc Qoros vine cu o nouă premieră în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Este vorba despre Qoros 3 Hatch, al doilea model al brandului, o compactă cu cinci uşi de talia lui Volkswagen Golf.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Qoros 3 Sedan, cel mai sigur model din 2013 conform testelor EuroNCAP

EuroNCAP a anunţat cele mai sigure maşini testate în 2013. Printre ele se află şi modelul chinezesc Qoros 3 Sedan, primul model din Ţara Marelui Zid notat cu cinci stele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Industrie

Qoros a livrat primul automobil către un client din Shanghai

Producătorul chinez Qoros a livrat primul său automobil. Primul Qoros 3 Sedan a fost cumpărat de un tânăr de 28 de ani din Shanghai, China.
Sambata, 28 Decembrie 2013 | Modele noi

Qoros vine la Geneva cu un nou model de serie

Chinezii de la Qoros vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model de serie. Acesta preia platforma lui Qoros 3 Sedan și va oferi un nivel superior de calitate.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Siguranta

Surpriză la EuroNCAP: modelul chinezesc Qoros 3 Sedan primeşte cinci stele şi devine cea mai sigură maşină testată în 2013

Qoros, marca construită special pentru Europa de chinezii de la Chery, izbuteşte o primă victorie morală în faţa clienţilor: cinci stele la testele de siguranţă EuroNCAP.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc

Marca Qoros și-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Geneva cu un stand mic și discret, dar care a fost extrem de vizitat în cele două zile de presă.
Marti, 19 Februarie 2013 | Industrie

Audi i-a obligat pe cei de la Qoros să renunţe la numele GQ3 pentru primul lor model european

Chinezii de la Qoros au fost nevoiţi să schimbe numele primului model pe care îl vor lansa pe piaţa din Europa după un conflict în justiţie cu cei de la Audi. Astfel, Qoros GQ3 a devenit Qoros 3 Sedan.
Vineri, 15 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Qoros, marca din China deţinută de Chery, aduce toată gama la Geneva

Qoros va aduce la Salonul Auto de la Geneva trei modele : Qoros 3 Sedan, Qoros 3 Estate şi un crossover hibrid. Dintre acestea, doar berlina este un model de serie.
Vineri, 21 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Qoros GQ3: primul model chinezesc cu pretenţii europene de top va fi lansat în luna martie la Geneva

Chinezii de la Chery îşi lansează brandul global Qoros printr-un sedan compact care promite o mulţime de avantaje, printre care cinci stele EuroNCAP şi tehnologie de top. Va fi acesta primul model chinezesc de succes în Europa?
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Modele noi

Qoros, marca din China care debutează la Geneva în 2013, prezintă schiţele unei berline compacte

Chinezii de la Qoros au prezentat primele schiţe ale viitorului lor model. Berlina compactă va debuta pe piaţa din Europa în 2014, iar chinezii vor să obţină punctajul maxim la testele EuroNCAP.

Tag-uri similare

Chery, Qoros, Gert Hildebrand
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru