Raliul Dakar 2015 va începe şi se va termina la Buenos Aires

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Raliul Dakar 2015 va începe în Buenos Aires, va continua prin Chile şi Bolivia şi se va încheia tot în capitala Argentinei.

Esential 3 este numarul tarilor pe care le va traversa Raliul Dakar in 2015
Organizatorii Raliului Dakar au dezvăluit miercuri traseul celei de-a 37-a ediţii, care va avea loc la începutul lunii ianuarie a anului viitor.

Formatul celei mai dificile competiţii de raliuri din lume a suferit câteva schimbări importante, cea mai importantă dintre ele fiind traseul în cerc. Astfel, piloţii vor lua startul în raliu din Buenos Aires şi vor ajunge ulterior în Chile şi Bolivia înainte de a reveni în Argentina pentru a încheia competiţia tot în capitala acestui stat.

O altă schimbare în cadrul competiţiei este că ziua de odihnă va fi diferită pentru fiecare dintre cele patru categorii de vehicule.

Ediţia de anul viitor va fi cea de-a şaptea care va avea loc în America de Sud, ediţia inaugurală din 2009 având de asemenea startul la Buenos Aires.

Una dintre principalele atracţii ale Raliului Dakar 2015 va fi revenirea celor de la Peugeot.

Constructorul francez a confirmat prezenţa prin intermediul unui clip video şi va anunţa detaliile complete ale programului în spre sfârşitul zilei de miercuri. 

Via Dakar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru