Range Rover State Review: variantă decapotabilă creată pentru Regina Marii Britanii

de Bogdan Mirică
Vineri, 12.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover continuă tradiția de furnizor al vehiculelor Casei Regale Britanice și lansează un nou model pentru Regina Elisabeta a II-a.

Land Rover este recunoscut ca unul dintre brandurile apropiate Casei Regale Britanice. În acest context nu ne miră că englezii au lansat încă o ediție specială dedicată reginei Elisabeta a II-a.

Creat în exemplar unic, modelul botezat Range Rover State Review este al patrulea în istoria vehiculelor construite de englezi pentru regina lor, ultimul fiind lansat în anul 2002. Primul exemplar State Review a fost prezentat capetelor încoronate în anul 1953 și avea la bază Land Rover Series 1.

Esential 340 de cai putere oferă SUV-ul Range Rover State Review creat pentru regina Marii Britanii.
Noul Range Rover State Review, prezentat în cadrul unei parade militare la care a luat parte și regina, are la bază SUV-ul de lux al constructorului britanic în variantă cu ampatament mărit și versiune hibridă. Mai mult, acoperișul a fost secționat pentru a lăsa locurile din spate sub cerul liber. Este o soluție pentru ca regina să salute publicul în timpul evenimentelor.

Sub capotă se ascunde un ansamblu hibrid, compus dintr-un motor V6 diesel și o unitate electrică.

Împreună ele pot produce 340 de cai putere și un cuplu motor de 700 Nm. Este suficient pentru a imprima un sprint de la 0 la 100 de km/h în 6.9 secunde și pentru a permite atingerea unei viteze maxime de 218 km/h.

Comentarii (2)

  • Claudiu
    Ce nesimtiti...de ce sa se bucure numai regina de asa ceva ? Sa faca si masini de serie ca a ei sa cumpere si omul de rand !
    6 7
  • Dar ce ti se pare asa special ? Ca i-o taiat cu flexul partea de sus si l-o finisat ? I-o pus un fotoliu pe ultimul rand de scaune si o eliminat scaunele ...
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru