Renault Trucks va începe să vândă vehicule comerciale electrice de anul viitor: modele precum Renault Maxity vor fi produse în Franța

de Petre Barac
Joi, 01.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Trucks a anunțat că va începe vânzarea de vehicule comerciale electrice, a căror producție este prevăzută să debuteze în 2019.

După Volvo, Daimler și chiar Tesla, a venit și rândul celor de la Renault Trucks să anunțe că vor începe să producă diferite vehicule comerciale electrice, cum ar fi camioanele, dubele sau microbuzele.

Renault Trucks este o divizie a grupului Volvo din 2001 și nu mai are legătură cu Renault, așa cum ar putea părea la o primă impresie.

“Experiența noastră comercială cu electricul Maxity (foto) ne-a adus în situația să putem să începem să vindem vehicule electrice și să oferim servicii de reparații pentru acestea”, a declarat Francois Savoye, un oficial Renault Trucks.

Compania a menționat că va adăuga o linie de producție separată pentru aceste vehicule comerciale electrice în cadrul fabricii sale din regiunea franceză Normandia.

Via Electrek

Comentarii (4)

  • Dintre toate marcile mentionate singurii care au livrat beneficiarilor camioane electrice sunt cei de la Daimler. Sunt convins ca o va face si Renault....
    1 4
  • @micha Renault vinde Maxity Electric de prin 2010. Ce-i drept, e un camion mai micut, de 4,5 tone masa maxima admisa. Dar Renault sunt printre ce-i mai avansati la electrice si la camioane.
    3 1
  • Renault Trucks tine oricum de Volvo de ceva vreme, deci e normal sa le urmeze exemplul.
    3 0
  • Mea culpa! Eu nu voiam decat sa-mi arat scepticismul cu privire la neconcretizarea proiectului celor de la Tesla!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru