Feedback

Robert Vişoiu a terminat pe trei şi şase cursele de debut din AutoGP

Publicat Luni, 25.03.2013
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Robert Vişoiu a terminat pe trei şi şase cursele de debut din AutoGP - Poza 1
Robert Vişoiu a ocupat locurile trei şi şase în cele două curse din cadrul primei etape a sezonului din competiţia AutoGP.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul român Robert Vişoiu a debutat la sfârşitul săptămânii trecute în competiţia AutoGP şi a obţinut rezultate decente pe circuitul de la Monza.

În prima cursă, piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a plecat de pe locul cinci al grilei de start şi a terminat pe poziţia a patra, însă ulterior a fost promovat pe trei după penalizarea cu două secunde suferită de Vittorio Ghirelli pentru tăierea unei şicane.

"Am avut o problemă la start, deşi am plecat bine din grilă. Diferenţa s-a făcut la boxe. Am oprit monopostul prea în faţă, am pierdut timp şi cred că asta m-a costat o poziţie", a declarat el.

Urmareste Automarket
A doua cursă a etapei s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, însă românul a terminat pe locul şase, acelaşi de pe care a luat startul.  El a pierdut însă timp preţios în spatele lui Antonio Spavone după intrarea la boxe, astfel că nu a putut spera la o clasare mai bună.

"A fost un week-end neaşteptat de bun, cu puţine probleme, ţinând cont de faptul că am testat puţin cu noul monopost. În cursa a doua am avut o ezitare la start, pentru că nu am ajuns să cunosc monopostul suficient de bine. Singurul regret este că am pierdut atât de mult timp în spatele lui Spavone", a adăugat el la finalul celei de-a doua curse.

Următoarea etapă de AutoGP va avea loc în weeklendul 6-7 aprilie pe circuitul de la Marrakech din Maroc.

Via PMRacing


Comentarii (2)

  • Excelent Robert. Am vazut ambele curse. Tine-o tot asa.
    7 1
  • Hai Robert... hai ca poti si mai bine...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru