Vişoiu, cel mai rapid în primele antrenamente din AutoGP

de Daniel Popescu
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri de la Monza din etapa de debut a sezonului de AutoGP.

Pilotul român Robert Vişoiu a debutat cu dreptul în competiţia AutoGP, după ce a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul etapei inaugurale a sezonului care are loc pe circuitul de la Monza.

Cronometrat cu 1:37.439, piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a fost cu aproape două zecimi de secundă mai rapid decât principalul său urmăritor, Andrea Roda. Parţial, succesul se datorează şi faptului că Vişoiu este unul dintre puţinii piloţi care a efectuat teste cu noul monopost AutoGP înainte de începerea sezonului.

În a doua sesiune de antrenamente, el a terminat pe locul patru. Calificările de la Monza se vor desfăşura vineri seară de la ora 17.15, ora României.

La etapa de AutoGP de la Monza participa 13 piloţi, cei mai cunoscuţi dintre ei fiind fostul pilot de Formula 1 Narain Karthikeyan şi Luciano Bacheta, care anul trecut a câştigat titlul în competiţia Formula 2, desfiinţată între timp din motive financiare.

Via AutoGP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru