Vişoiu vrea să termine pe podium cursele de AutoGP de la Mugello

de Daniel Popescu
Vineri, 12.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu speră să termine pe podium cursele de AutoGP de la Mugello pentru a trece peste perioada nefastă înregistrată în GP3.

Cred că pot urca pe podium în acest weekend şi vreau să trec peste această perioadă mai puţină bună.

Robert Visoiu
Pilot AutoGP
Pilotul român Robert Vişoiu va participa la sfârşitul acestei săptămâni la etapa de AutoGP programată pe circuitul Mugello din Italia.

Piteşteanul în vârstă de 17 ani are o experienţă bogată la Mugello după ce a câştigat anul trecut în Formula 3 şi a bifat o participare şi în Formula Abarth în 2011. Tocmai de aceea, el îşi propune să termine cursele pe podiumul de premiere, mai ales că în ultimele două runde din competiţia GP3 nu a obţinut niciun punct.

"Avantajul meu este că ştiu circuitul foarte bine. Totuşi, va fi prima dată când voi concura pe un monopost cu un motor atât de puternic. Cred că pot urca pe podium în acest weekend şi vreau să trec peste această perioadă mai puţină bună, pentru că nu am mai punctat în ultimele curse din seria GP3 şi sunt uşor dezamăgit.

Dar sunt încrezător în viitor", a declarat el.

După primele opt curse de AutoGP din acest sezon, pilotul echipei Ghinzani ocupa locul nouă în clasamentul general cu 34 de puncte. Românul s-a clasat constant în puncte în acest an, a fost la un pas să câştige prima cursă din Maroc şi a urcat pe podium în prima etapă, la Monza.

Via PMRacing

Comentarii (1)

  • Vorba multa saracia omului. A castigat ceva prin aceasta declaratie?
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru