Vişoiu începe la Monza campania în AutoGP

de Daniel Popescu
Joi, 21.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Visoiu va concura la finalul acestei săptămâni în prima cursă de AutoGP a sezonului, iar piteşteanul îşi propune să obţină un rezultat bun în calificări.

Principala competiţie în care va concura Robert Vişoiu în acest sezon este GP3, însă până la startul acesteia piteşteanul în vârstă de numai 17 ani va debuta la sfârşitul acestei săptămâni în AutoGP.

Confirmat la echipa Ghinzani Arco Motorsport cu numai câteva zile în urmă, Vişoiu a efectuat o sesiune de teste pe circuitul Magione din Italia şi o altă privată la Misano. El va concura pe circuitul de la Monza, acolo unde speră să obţină un rezultat cât mai bun în calificări, după ce anul trecut nu a impresionat la acest capitol în GP3.

"În cel mai important test al anului, cel de la Misano, am efectuat exerciţii de pit-stop şi am avut la dispoziţie un singur set de pneuri. Aştept prima cursă oficială şi sper că în Auto GP să nu se mai repete probleme pe care le-am avut anul trecut în calificările serie GP3", a precizat el.

AutoGP utilizează din acest sezon monoposturi construite de Lola cu motoare V8 de 3.4 litri şi 550 de cai putere.

Via PMRacing

Comentarii (2)

  • auto_fan
    Da' cursa, cursa cine-o transmite?
    3 0
  • @auto_fan
    pe eurosport dar nu e in direct cursa a 2a de la 13:30
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru