Robert Vişoiu a terminat pe trei şi şase cursele de debut din AutoGP

de Daniel Popescu
Luni, 25.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat locurile trei şi şase în cele două curse din cadrul primei etape a sezonului din competiţia AutoGP.

Pilotul român Robert Vişoiu a debutat la sfârşitul săptămânii trecute în competiţia AutoGP şi a obţinut rezultate decente pe circuitul de la Monza.

În prima cursă, piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a plecat de pe locul cinci al grilei de start şi a terminat pe poziţia a patra, însă ulterior a fost promovat pe trei după penalizarea cu două secunde suferită de Vittorio Ghirelli pentru tăierea unei şicane.

"Am avut o problemă la start, deşi am plecat bine din grilă. Diferenţa s-a făcut la boxe. Am oprit monopostul prea în faţă, am pierdut timp şi cred că asta m-a costat o poziţie", a declarat el.

Urmareste Automarket
A doua cursă a etapei s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, însă românul a terminat pe locul şase, acelaşi de pe care a luat startul.  El a pierdut însă timp preţios în spatele lui Antonio Spavone după intrarea la boxe, astfel că nu a putut spera la o clasare mai bună.

"A fost un week-end neaşteptat de bun, cu puţine probleme, ţinând cont de faptul că am testat puţin cu noul monopost.

În cursa a doua am avut o ezitare la start, pentru că nu am ajuns să cunosc monopostul suficient de bine. Singurul regret este că am pierdut atât de mult timp în spatele lui Spavone", a adăugat el la finalul celei de-a doua curse.

Următoarea etapă de AutoGP va avea loc în weeklendul 6-7 aprilie pe circuitul de la Marrakech din Maroc.

Via PMRacing

Comentarii (2)

  • Excelent Robert. Am vazut ambele curse. Tine-o tot asa.
    7 1
  • Hai Robert... hai ca poti si mai bine...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru