Vişoiu, aproape de podium în etapa de AutoGP de la Marrakech

de Daniel Popescu
Luni, 08.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut locul patru în cursa de duminică de AutoGP de la Marrakech, după ce sâmbătă abandonase cu două tururi înainte de final.

Esential 10 puncte a primit Visoiu pentru rezultatul din a doua cursa de AutoGP din Maroc
Pilotul român Robert Vişoiu a avut parte de un weekend prolific în AutoGP la sfârşitul săptămânii trecute, la numai câteva zile după ce a participat la o sesiune de teste de GP3 la Silverstone.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a ocupat locul cinci pe grila de start în cursa de sâmbătă, iar la un moment dat a urcat pe locul doi după ce l-a depăşit pe Narain Karthikeyan, fost pilot în Formula 1.

Totuşi, cu numai două tururi înainte de final, pilotul echipei Ghinzani a fost nevoit să abandoneze în urma unei greşeli personale. "În ultimele două tururi ale primei manşe am atins vibratoarele şi am decolat de pe pista. Suspensia spate s-a rupt, ceea ce a dus la abandon", a declarat el la finalul cursei.

Rezultatul îmi dă o oarecare doză de încredere înaintea următoarelor curse.

Robert Visoiu
Pilot AutoGP
Vişoiu şi-a luat parţial revanşa duminică, când a plecat de pe locul 14 şi a terminat pe locul patru după ce la un moment dat a fost chiar pe locul trei.
El este impulsionat de prestaţia bună, însă admite că a fost avantajat de o serie de incidente la start.

"Am riscat şi cred că asta m-a ajutat. Au fost mai multe incidente la start de care am profitat. Apoi am reuşit trei depăşiri şi cred că aveam chiar şanse la locul al doilea, însă pe final am decis să mă liniştesc. Oricum, rezultatul îmi dă o oarecare doză de încredere înaintea următoarelor curse", a precizat el.

Pentru rezultatul său, Vişoiu a fost recompensat cu 10 puncte şi ocupa locul cinci în clasamentul general cu 31 de puncte. Următoarea etapă de AutoGP este programată în weekendul 4-5 mai pe circuitul de la Hungaroring.

Via AutoGP

Comentarii (2)

  • iceman
    pana acum este foarte bine, e tanar inca mai invata
    5 0
  • ciuruitu
    foarte tare si in prima cursa , pacat de greseli si de baietii de la boxe care s-au miscat incet
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru