Skoda este partenerul Turului Franţei pentru al 12-lea an consecutiv

de Mircea Meșter
Vineri, 03.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda îşi onorează istoria legată de biciclete prin înnoirea pentru a 12-a oară consecutiv a contractului de parteneriat cu Turul Franţei, cea mai cunoscută competiţie ciclistă a lumii.

Esential 2004 a fost primul an în care Turul Franţei a beneficiat de parteneriatul cu Skoda. Acea ediţie a fost câştigată de Lance Armstrong, dar americanul a fost descalificat ulterior după ce a recunoscut că s-a dopat.
Turul Franţei la ciclism, una dintre cele mai importante şi urmărite competiţii sportive ale lumii, beneficiază şi în acest an de parteneriatul cu Skoda, marcă auto pentru care colaborările cu evenimente cicliste a devenit o tradiţie. De altfel, Skoda este partenerul Tour de France pentru al 12-lea an consecutiv, onorând astfel istoria mărcii cehe, a cărei activitate comercială a început acum 120 de ani cu producţia de biciclete la Mlada Boleslav.

La această nouă ediţie a Marii Bucle, Skoda va pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de 250 de maşini care vor ajuta oficialii şi echipele din competiţie, iar celebra Maşină Roşie care va sta în capul plutonului va fi noua generaţie Skoda Superb, care se pregăteşte în această vară să intre în showroom-urile europene.

Cea de-a 102-a ediţie a Turului Franţei începe duminică în oraşul olandez Utrecht, iar rutierii se vor întrece pe distanţa de 3360 de kilometri împărţiţi pe 21 de etape.

Finalul ediţiei 2015 a Turului Franţei este programat în 26 iulie, la Paris, pe tradiţionala piatră cubică de pe Champs Elysees.

via Skoda

Comentarii (3)

  • bejnaglici
    Sa speram ca de data asta nu vor mai accidenta ciclisti ....
    2 8
  • Crystyann
    Mare atentie - nu masinile accidenteaza oameni, ci oamenii accidenteaza oameni :)
    12 0
  • bejnaglici
    @Crysyann

    Asa este. A fost o eroare regretabila de exprimare. Exprimam generic speranta ca nu SE vor mai accidenta ciclisti avand in vedere ca ultimele competitii au fost presarate cu un numar mare de accidente destul de grave, provocate de masinile de asistenta si nu numai. Este evident ca nu este vina masinilor in sine si, in niciun caz, a furnizorului masinii oficiale. Imi cer scuze pentru greseala.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru