Ssangyong Tivoli - primele imagini cu noul SUV asiatic

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 26.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ssangyong a publicat câteva imagini cu noul model din gama sa. Numit Tivoli, noul SUV de dimensiuni mici va fi lansat în Europa la jumătatea anului 2015 și va intra în competiție directă cu Nissan Juke și Renault Captur.

Anunțat încă din luna noiembrie, Ssangyong Tivoli este propunerea coreenilor în segementul SUV-urilor mici, urmând a concura cu Nissan Juke și alte modele similare. Dacă atunci a existat doar o imagine teaser, SsangYong a publicat câteva imagini oficiale ce vor face parte din broșura de prezentare a noului model. Prezentarea oficială va avea loc în luna ianuarie, dar cele câteva imagini au fost publicate de către importatorul Ssangyong din Marea Britanie.

Față de actualele modele din gama Ssangyong, noul Tivoli pare să facă un pas importat la capitolul design și deschide o nouă etapă în limbajul de design al mărcii din Coreea. Designul este extrem de important în segmentul modeleleor crossover subcompacte, Nissan Juke și Renault Captur fiind rivali puternici la acest capitol. 

Nu există prea multe detalii despre interior, dar o schiță a dezvăluit că Tivoli va avea șapte airbaguri plus un ecran tactil de dimensiuni generoase amplasat în partea centrală a consolei. Bineînțeles vor exista sisteme ca climatizare automată duală, cameră pentru marșarier și conectivitate Bluetooth.

Urmareste Automarket
În ceea ce privește motorizările, sub capotă se vor afla propulsoare cu patru cilindri de 1.6 litri atât pe benzină.
cât și diesel. Nu există date tehnice detaliate în acest moment.

Noul SsangYong Tivolo va fi lansat pe piața din Coreea în luna ianuarie, urmând ca lansarea europeană să aibă loc la jumătatea anului viitor. 

Via worldcarfans

Comentarii (2)

  • Ce aer de Kia Soul emana.....
    2 2
  • mishazaitev
    Din fata parca-aduce putin si cu noul Forester.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru