BMW

Luni, 15 Aprilie | Industrie

BMW X5 plug-in hybrid va fi asamblat la uzina din Brazilia

Grupul BMW anunță că produce modele electrificate la uzina din Araquari, Brazilia. SUV-ul X5 va fi primul plug-in hybrid premium construit în America de Sud, începând din ultimul trimestru al anului 2024.
Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Vineri, 08 Martie | Industrie

Viitorul BMW M3 ar putea să nu renunțe la motorul termic, până la urmă

Potrivit celor mai recente informații, neoficiale ce-i drept, viitorul BMW M3 va fi oferit atât într-o versiune termică cât și pur electrică. Mai mult, ar putea fi păstrat actualul propulsor de 3.0 litri twin-turbo.
Marti, 05 Martie | Tehnologie

Grupul BMW deschide un nou centru de dezvoltare software în România

BMW Group a semnat un parteneriat cu NTT Data România pentru a deschide un nou centru de dezvoltare software în Cluj Napoca. Până în 2027, aici vor lucra mii de angajați.
Luni, 04 Martie | Modele noi

Electricul BMW i5, transformat în Art Car: grafică digitală care își schimbă culoarea

Sedanul cu zero emisii BMW i5 a fost transformat în Art Car. Denumit i5 Flow Nostokana, acesta este inspirat de clasicul Art Car bazat pe Seria 5 din generația E34, prezentat în 1991.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Mai multe SUV-uri BMW, descoperite cu dispozitive de fraudare a emisiilor în Germania

Autoritatea Rutieră Germană, sau KBA pe scurt, a descoperit dispozitive ilegale pentru gazele de eșapament la aproximativ 33.000 de SUV-uri BMW X3. În Europa, ar fi afectate între 100.000 și 150.000 de vehicule.
Joi, 01 Februarie | Modele noi

Primăvara aduce modificări în gama BMW: versiuni noi pentru i5 și XM

Constructorul german de automobile anunță o serie de modificări în gama de modele. Printre ele, vorbim despre versiuni noi pentru sedanul electric i5, dar și pentru SUV-ul XM.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Facelift pentru BMW M4: modelul de performanță oferă până la 530 CP

Modelul de performanță BMW M4 a primit, la rândul său, un facelift. Pe lista cu noutăți regăsim o serie de îmbunătățiri estetice, dar și mai multă putere pentru versiunea Competition cu tracțiune integrală M xDrive.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Noul BMW Seria 4 facelift: tehnologie laser pentru stopuri și sistem mild-hybrid pentru M440i

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de Seria 4. Pe lista cu noutăți regăsim stopuri cu tehnologie laser, dar și motorizare mild-hybrid pentru versiunea M440i xDrive.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul BMW i5 Touring, în versiune de performanță

Divizia BMW M a publicat un scurt teaser video cu viitorul i5 Touring, pur electric. Deși nu a precizat cu ce versiune avem de-a face, cel mai probabil este vorba despre i5 Touring M60 xDrive.
Miercuri, 17 Ianuarie | Intern

BMW România: Peste 5.000 de mașini livrate în 2023. X5, preferatul românilor

BMW Group România a încheiat anul 2023 cu un record de înmatriculări pe piața din România: 5.076 de unități, dintre care 4.689 au purtat sigla constructorului din Munchen.
Joi, 11 Ianuarie | Industrie

Toată lumea vrea un BMW M: nemții au livrat peste 200.000 de mașini în 2023

BMW M a încheiat anul 2023 cu un record de vânzări. Germanii au livrat peste 200.000 de mașini într-un singur an, o premieră pentru divizia de performanță a producătorului din Munchen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Decembrie 2023 | Tuning

BMW XM, primește un pachet de tuning care costă 42.000 de euro

Cei de la Larte Design au dezvoltat un pachet de tuning pentru BMW XM. Acesta costă 42.000 de euro și este, de departe, cel mai ambițios proiect al nemților.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul BMW M5 Touring îmbracă haine de sărbătoare în cea mai nouă imagine

Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul M5 Touring. De această dată, break-ul de performanță este "îmbrăcat" corespunzător pentru această perioadă.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Fotospion

Primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse

Fotografii spion au surprins, pentru prima oară, viitorul SUV electric BMW, bazat pe arhitectura Neue Klasse. Acesta este acoperit cu o folie de camuflaj, astfel că nu se poate observa niciun detaliu semnificativ de design.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Industrie

BMW: Noul Seria 5 debutează pe piață, inclusiv în România, în 21 octombrie

Constructorul german de automobile anunță că noul Seria 5 sedan și electricul i5 vor debuta pe piața europeană, deci inclusiv în România, în data de 21 octombrie. Varianta break va avea premiera mondială în primăvara anului 2024.
Miercuri, 11 Octombrie 2023 | Modele noi

Acesta este noul BMW X2. În premieră, versiune electrică cu 313 CP

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație a modelului X2. Aceasta este disponibilă și într-o versiune cu zero emisii, care oferă 313 CP.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Modele noi

Noi imagini cu viitorul BMW X2: va avea și versiune pur electrică

Constructorul bavarez de automobile a publicat un teaser video în care apare viitorul X2 în versiune sportivă M35i xDrive. De asemenea, BMW a confirmat că SUV-ul va avea și versiune pur electrică.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Europenii cumpără tot mai multe modele Mercedes-AMG și BMW M

Potrivit celor mai recente statistici, vânzările diviziilor de performanță Mercedes-AMG și BMW M au crescut în Europa, în prima jumătate a anului 2023. SUV-ul G63 este cel mai comercializat model AMG pe Bătrânul Continent.
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Industrie

Viitorul BMW M3 CS Touring ar putea debuta în 2025. Producție limitată

Potrivit celor mai recente informații, BMW ar putea lansa noul M3 CS Touring în 2025. La fel ca în cazul versiunii sedan, producția ar urma să fie limitată la cel mult 2.000 de exemplare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru