Renault

Joi, 04 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Captur facelift

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Captur facelift. SUV-ul a primit o serie de noutăți estetice, iar pielea naturală și cromul au dispărut complet din ofertă, din motive de sustenabilitate.
Miercuri, 20 Martie | Industrie

Șeful Renault: 6.000-7.000 de euro, avantaj mediu de cost pentru mașinile făcute în China

În deja "celebrul" document intitulat Scrisoare către Europa, șeful Renault arată că avantajul mediu de cost al unui automobil de segment C, produs în China, este de 6.000-7.000 de euro, sau 25% din prețul total.
Luni, 26 Februarie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Renault 5 electric. 5 lucruri esențiale

În timpul vizitei la Paris nu am văzut pe viu doar noua Dacia Spring facelift, ci și noul Renault 5 E-Tech Electric. Ți-am pregătit un articol cu 5 lucruri esențiale despre reinterpretarea modernă a celebrului model clasic Renault 5, dar și un video cuprinzător.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Renault pregătește un nou SUV compact. Va fi denumit Symbioz

Constructorul francez de automobile anunță numele viitorului său SUV compact, de segment C: Symbioz. Acesta va fi dezvăluit în primăvara anului 2024.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Intern

Noul Renault Scenic electric poate fi comandat în România: start de la 40.000 de euro

Noul Renault Scenic E-Tech electric poate fi comandat la noi în țară. Disponibl în 3 niveluri de echipare, modelul francez pornește de la 39.900 de euro cu TVA inclus.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Industrie

Renault reinventează producția de automobile: costuri mai mici pentru fiecare vehicul

Grupul Renault intenționează să reinventeze producția de automobile printr-un plan denumit Re-Industry. Până în 2027, francezii au ca obiectiv reducerea costurilor industriale pe vehicul: cu 30% pentru mașinile termice și cu 50% pentru cele electrice.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Renault 5 va debuta la Geneva: va costa circa 25.000 de euro

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Renault, Luca de Meo, viitorul Renault 5, pur electric, va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2024. Acesta va costa circa 25.000 de euro.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Economic

Acordul de colaborare Renault-Nissan, finalizat. Francezii își reduc influența asupra mărcii nipone

Noul acord de colaborare dintre Renault și Nissan a fost finalizat și intră în vigoare începând cu data de azi. Franezii își reduc influența asupra mărcii nipone.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Concepte

Noul concept Renault Niagara anunță un viitor pick-up hibrid. Ar putea debuta în 2027

Renault a prezentat noul concept Niagara. Acesta va sta la baza mai multor modele dezvoltate pentru piețe ca America Latină, Africa de Nord, Turcia și India. O versiune de serie ar putea debuta în 2027.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Modele noi

El este noul Renault Kardian, fratele sud-american al Daciei Sandero

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul SUV Kardian. Inițial, acesta va fi disponibil în America de Sud, iar mai apoi va fi lansat și pe alte piețe internaționale, excepție făcând Europa și America de Nord.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Industrie

Grupul Renault va participa la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024

Gigantul francez anunță participarea la Saloanele Auto de la Paris și Geneva în 2024. Renault a luat decizia după succesul înregistrat de Salonul Auto de la Munchen.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Renault, al doilea cel mai bine vândut brand din Europa. Creștere de 11% în trimestrul al treilea

În primele 9 luni din 2023, Renault a vândut 1.128.885 de vehicule, cu 11% mai multe decât în aceeași perioadă din 2022. Constructorul din Hexagon este al doilea cel mai bine vândut brand din Europa în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Octombrie 2023 | Industrie

Renault și Volvo, parteneriat pentru dezvoltarea de utilitare electrice

Grupul Renault, Grupul Volvo și CMA CGM își unesc forțele pentru crearea unei noi companii care să dezvolte o generație complet nouă de furgonete 100% electrice. Primul vehicul utilitar al noii companii va intra în producție în 2026.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Utilitara Renault Trafic Van primește versiune electrică: 297 km autonomie

Renault prezintă noua utilitară cu zero emisii Trafic Van E-Tech Electric. Aceasta va oferi 122 de cai putere și până la 322 de kilometri autonomie.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Renault Grand Kangoo: 7 locuri și versiune electrică cu 265 km autonomie

În cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile a dezvăluit noul Grand Kangoo. Acesta poate găzdui până la 7 pasageri și poate fi comandat inclusiv într-o versiune electrică.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Renault Scenic electric: 620 km autonomie

Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen, constructorul francez de automobile prezintă noul Scenic E-Tech electric. Acesta oferă peste 620 de kilometri autonomie în versiunea de top.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Intern

Prețuri Renault Arkana facelift în România: start de la 26.250 de euro

Noul Renault Arkana facelift poate fi comandat în România. Disponibil în 3 niveluri de echipare și cu 3 motorizări, SUV-ul francez pornește de la 26.250 de euro cu TVA inclus.
Marti, 18 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noul Renault Clio facelift în România: start de la 14.300 euro

Constructorul francez de automobile anunță deschiderea comenzilor, în România, pentru noul Clio facelift. Prețurile încept de la 14.300 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 13 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Revine Renault Scenic: primele imagini cu viitorul model electric

Renault a publicat o serie de imagini cu viitorul Scenic E-Tech, acoperit desigur de camuflaj. Modelul cu zero emisii va debuta în 4 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Renault Arkana facelift: design revizuit și echipare de top Esprit Alpine

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Arkana facelift. Cu această ocazie, SUV-ul coupe se aliniază la cel mai nou limbaj de design și primește o versiune de top Esprit Alpine.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru