Feedback

Bmw

Luni, 03 Iulie | Modele noi

Cu pletele-n vânt: BMW a publicat primul teaser video cu viitorul i8 Roadster

În scurt timp vom face cunoștință cu BMW i8 Roadster. Modelul german este anticipat de un teaser video, iar debutul este programat pentru toamna acestui an.
Miercuri, 28 Iunie | Modele noi

Miroase a motorsport: BMW X5 M și X6 M sunt răsfățate cu pachetul Black Fire

BMW a lansat ediția Black Fire pentru SUV-urile X5 M și X6 M. Pachetul oferă modificări estetice și îmbunătățiri pentru interior. Resursele motorului nu au fost alterate.
Luni, 26 Iunie | Modele noi

Noua generație BMW X3 se prezintă: design nou, interior remodelat și o versiune X3 M40i

BMW a lansat cea de-a treia generație X3. Modelul producătorului german vine cu modificări exterioare, îmbunătățiri la interior, dar și cu varianta X3 M40i.
Miercuri, 21 Iunie | General

Motorul Anului 2017: Ferrari câștigă titlul pentru al doilea an consecutiv. Craioveanul Ford 1.0 EcoBoost își adjudecă pentru a șasea oară categoria "Sub un litru"

Ferrari a reușit să câștige, pentru al doilea an consecutiv, premiul "Motorul Anului". Ford își păstrează supremația în segmentul sub un litru, în timp ce Alfa Romeo se strecoară pe podiumul dedicat celui mai bun motor nou.
Miercuri, 14 Iunie | Modele noi

BMW Seria 6 Gran Turismo: înlocuitorul lui Seria 5 GT se prezintă în primele poze oficiale

Cine a zis că GT-urile nu mai sunt la modă s-a înșelat amarnic. BMW nu renunță la acest concept și lansează Seria 6 Gran Turismo.
Joi, 08 Iunie | Intern

Altfel despre artista Andreea Bănică: este posesoarea unuia dintre cele 200 de exemplare BMW M4 DTM Champion Edition, versiunea de 500 CP a coupe-ului bavarez

Un singur exemplar BMW M4 DTM Champion Edition se află în România. Clientul a plătit peste 150.000 de euro pe modelul gândit pentru a celebra titlul de campion al lui Marco Wittmann.
Duminica, 04 Iunie | Masini electrice si hibride

BMW i8 facelift ajunge în apele dominate de M3: hibridul va oferi 420 de cai putere și mai multă autonomie în modul electric

BMW pregătește o versiune revizuită pentru i8. Hibridul de performanță va avea 420 de cai putere și autonomie îmbunătățită.
Miercuri, 24 Mai | Motorsport

BMW M4 GT4 debutează la Nurburgring: prima imagine teaser înaintea testului de pe Iadul Verde

BMW aduce pe Nurburgring noul M4 GT4. Modelul nu va concura în cursa de 24 de ore de pe faimosul circuit german, ci va realiza o serie de teste.
Vineri, 19 Mai | Modele noi

BMW M240i: acum și în varianta M Performance Edition

BMW M240i poate fi comandat și cu bunătățile oferite de BMW M Performance. Pentru cei care cred că pot da greș, nemții au lansat versiunea M Performance Edition.
Joi, 18 Mai | Industrie

Din România în SUA: picturile în cafea ale lui Adrian Mitu vor povesti istoria BMW și peste Ocean

Pictorul român Adrian Mitu a surprins cei 100 de ani BMW în 101 picturi în cafea. Colecția impresionantă a plecat în SUA.
Vineri, 22 Iulie 2016 | Modele noi

Detalii despre viitorul Audi Q8: ”SUV-ul va fi expresia absolută a luxului, alături de A8”

Audi face ultimele retușuri înainte de lansarea noului Q8, cel mai mare SUV al său, poziționat deasupra lui Q7. Modelul va fi considerat un vârf de gamă, alături de A8.
Joi, 26 Mai 2016 | Economic

Toyota este cel mai valoros brand auto din lume. BMW, Mercedes și Honda sunt și ele printre fruntași

Revista Forbes a întocmit un top al celor mai populare 100 de branduri din lume. Toyota este singura marcă auto care a reușit să se plaseze în top 10.
Joi, 14 Ianuarie 2016 | GENEVA 2016

BMW desfundă țeava cailor putere pentru M3 și M4. Pachetul Competition le aduce 450 de cai

BMW a dezvăluit pachetele Competition pentru M3 și M4. Modelele beneficiază acum de noi accesorii estetice, dar, cel mai important, și de mai mulți cai putere sub capotă.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Accidente exotice

Cel mai norocos șofer din lume a scăpat după ”întâlnirea” cu o traversă de fier

Un șofer din Statele Unite a scăpat cu doar o zgârietură după ce mașina sa, un BMW X5 de primă generație, a avut o întâlnire violentă cu o traversă de fier.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Intern

BMW i8 are deja un client în România la doar o săptămână de la debutul oficial pe piață

Importatorul BMW în România a livrat primul exemplar i8 în țara noastră. Vorbim despre prima mașină sosită pe canale oficiale la un client, care a optat pentru o soluție de leasing operațional.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW Compact Sedan Concept ne arată viiitorul rival al lui Mercedes-Benz CLA și Audi A3 Sedan

BMW a prezentat astăzi primele imagini ale unui concept care prefigurează o berlină compactă. Exponatul se numește Compact Sedan Concept și prefigurează aspectul viitorului rival al lui Audi A3 Sedan și al lui Mercedes-Benz CLA.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Oficial BMW: X5 și X7 ar fi ideale pentru un sistem de propulsie cu pile de combustibil

Klaus Fröhlich, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la BMW, estimează că majoritatea mașinilor din lume vor fi electrice în termen de 50 de ani. Până atunci, X5 și X7 sunt candidatele perfecte pentru un sistem cu pile de combustibil.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW a patentat design-ul unui prototip neobisnuit - iată primele imagini ale acestuia

Chinezii de la PCauto.com au reușit să obțină în premieră un set de imagini cu cel mai recent design patentat de BMW. Vorbim despre un vehicul misterios, care pare să fie prototipul unui membru al gamei i.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Modele noi

Condimente sportive pentru cel mai mic dintre cei puternici: BMW M2 M Performance

BMW M2 primește un pachet de accesorii M Performance, menite să amplifice spiritul sportiv și să le garanteze clinților un nivel înalt de personalizare.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW anunță o revoluție în domeniul mașinilor alimentate cu hidrogen, care ar putea dubla autonomia acestora

Reprezentanții BMW au declarat că vor lansa o berlină alimentată cu hidrogen după anul 2020. Aceasta va folosi o tehnologie avansată de comprimare a gazului, care va dubla autonomia față de tehnologia disponibilă în prezent.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru