Bentley hibrid

Marti, 14 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Bentley Flying Spur S debutează cu accente negre și motor V6 hibrid

Bentley a dezvăluit noul Flying Spur S, o versiune mai puternică a limuzinei de lux Flying Spur. Noul model se distinge față de versiunea standard prin accente negre la exterior și este oferit cu două motoare: unul V8 convențional și un V6 hibrid. Debutul public al lui Bentley Flying Spur S va avea loc în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Marti, 11 Iulie 2017 | Modele noi

Bentley se pregătește de primul hibrid de serie: SUV-ul Bentayga, candidatul perfect

După ce a făcut istorie, devenind primul Bentley diesel din istorie, SUV-ul Bentayga plusează în 2018 cu o versiune hibridă plug-in.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Șeful Bentley: ”Din 2018 vom facem versiuni hibride pentru cei care vor să ajungă cu mașina la un hotel de cinci stele aflat în centrul orașului”

Într-un interviu acordat Automarket, Wolfgang Durheimer, șeful Bentley, a confirmat viitoarea prezență unor versiuni hibride în gamă. Primul astfel de model va sosi în maxim un an.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | Tehnologie

Şeful Bentley exclude o versiune diesel, dar favorizează un hibrid

Preşedintele Bentley a exclus varianta instalării unui motor diesel pe viitoarele modele Bentley. În schimb, va fi preferată o versiune hibridă alimentată la priză.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea şi o versiune hibridă cu emisii de 130 g/km

Bentley vrea să introducă pe primul său SUV şi o versiune hibridă, alimentată de la priză. Modelul 4x4 va avea un motor V6 benzină şi unul electric.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitorul Bentley Continental GT va fi hibrid

Noua generatie a modelului Bentley COntinental GT, asteptat in 2011, va introduce in premiera si o motorizare hibrida, care va reduce emisiile cu pana la 40%.

Tag-uri similare

Bentley Continental GT, Bentley Continental Supersports, Bentley hibrid, Bentley pe bio-etanol, viitorul Continental GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru