Viitorul Bentley Continental GT va fi hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.10.2009
Noua generatie a modelului Bentley COntinental GT, asteptat in 2011, va introduce in premiera si o motorizare hibrida, care va reduce emisiile cu pana la 40%.

Bentley se pregateste treptat sa ofere publicului primul sau model hibrid, asteptat sa reduca media emisiilor constructorului britanic, blamat pentru capacitatea mare a motoarelor sale. Se pare ca noul derivat al gamei Continental, deja popularul Supersports, alimentat cu bio-combustibil, a fost primul pas facut de Bentley in directia propulsiei alternative.

Informatii neoficiale anunta ca tehnologia hibrida va debuta in cadrul viitoarei generatii a modelului Continental, asteptata pe strazi in 2011. Trenul de rulare va fi compus dintr-un motor pe benzina si unul electric, un duet care va duce la o scadere a emisiilor cu pana la 40%, de la 396 g/km in prezent pana la 225 g/km. Viitorul Continental GT va prelua de la actualul Supersports si ideea functionarii cu combustibil alternativ, bio-etanol cel mai probabil, ca urmare a intentiei oficialilor Bentley de a extinde aceasta optiune in interiorul intregii game pana in 2012.

Ulrich Eichhorn, unul din oamenii de conducere din interiorul constructorului britanic, a declarat de curand ca "viitorul Continental GT hibrid si actualul Supersports se adreseaza unei clientele speciale, care isi doreste sa se individualizeze si printr-un produs ecologic."

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru