BMW M3 sedan

Joi, 04 Iunie 2015 | Feature

FEATURE: Cea mai puternică literă din lume invadează Polonia

Polonia s-a văzut din nou invadată de germani, însă de această dată a fost vorba despre toată gama de performanță BMW M. Am luat și noi parte la invazie și la dorința germanilor de a scrie din nou istorie.
Luni, 12 Mai 2014 | Intern

Preţuri BMW M3 şi M4 Coupe în România: start de la 75.000 de euro

BMW a dezvăluit astăzi preţurile noilor M4 Coupe şi M3 Sedan pe piaţa din România. Cele două modele de performanţă sunt mai ieftine decât predecesorii.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 Sedan şi M4 Coupe: imagini, informaţii şi detalii complete

BMW a publicat imaginile oficiale ale lui M3 Sedan şi M4 Coupé. Pentru prima dată în istorie, M3 primeşte un motor turbo. Cealaltă premieră absolută este rebotezarea versiunii coupe în M4, BMW respectând denumirile noi ale gamei proprii.
Joi, 30 Iunie 2011 | General

BMW a vândut toate exemplarele versiunii M3 CRT

Surse din interiorul BMW susţin că toate exemplarele ediţiei speciale M3 CRT, au fost deja vândute. Producţia promisă de BMW este de numai 67 de unităţi.
Sambata, 25 Iunie 2011 | Modele noi

BMW a pregătit ediţia specială M3 CRT

Oficialii BMW au pregătit o versiune specială a lui M3 sedan. Noul model a fost botezat CRT, utilizează o serie de materiale uşoare şi sprintează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.
Joi, 09 Iunie 2011 | General

Sabine Schmitz şi BMW M5 Ring Taxi părăsesc Nurburgringul

Sabine Schimtz, "Regina Ring-ului", şi al său BMW M5 părăsesc circuitul de la Nurburgring. Locul taxiului de performanţă va fi luat de un BMW M3 sedan.

Tag-uri similare

BMW, Nurburgring, BMW M3, BMW M5, BMW M3 sedan, BMW Driving Experience, BMW M5 Ring Taxi, BMW Sabine Schimdt, Sabine Schmidt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru