BMW a vândut toate exemplarele versiunii M3 CRT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.06.2011
Surse din interiorul BMW susţin că toate exemplarele ediţiei speciale M3 CRT, au fost deja vândute. Producţia promisă de BMW este de numai 67 de unităţi.

Esential

67 de unităţi M3 CRT va produce BMW.

Weekendul trecut, înainte de startul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring, BMW a dezvăluit, în cadrul unui eveniment botezat M Night, M3-ul pe care mulţi îl aşteptau de foarte mulţi ani: CRT, abrevierea de la Carbon Racing Technology. Văzut ca un urmaş al vechiului M3 CSL, M3 CRT este de fapt un precursor al implementării fibrei de carbon în producţia de masă, materialul urmând să se regăsească din abundenţă pe viitoarele i3 şi i8.

Cu o greutate totală de 1576 de kilograme, mai mică cu 45 de kilograme decât cea a versiunii standard, M3 CRT foloseşte serviciile unui propulsor V8 modificat, ce ajunge să dezvolte 450 de cai putere.

În momentul lansării, BMW a anunţat că va produce doar 67 de unităţi ale sedanului de performanţă. Chiar şi aşa, potrivit unor surse din Germania, interesul pentru versiunea mai uşoară a fost extrem de ridicat, bavarezii reuşind să găsească deja clienţi pentru toate exemplarele, înainte ca acestea să fie scoase la vânzare.

Preţul de comercializare al ediţiei CRT nu a fost nici măcar oficializat, primele informaţii vorbind despre 130.000 de euro. 

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru