BMW Vision iNext

Marti, 07 Ianuarie 2020 | Tehnologie

BMW prezintă i Interaction EASE: interiorul mașinilor autonome în viziunea producătorului german

BMW a prezentat conceptul i Interaction EASE în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Prototipul scoate în evidență interiorul viitoarelor mașini autonome pregătite de nemți. Tot la CES 2020, BMW a prezentat i3 Urban Suite și scaunul ZeroG Lounger.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW oferă detalii despre viitoarele modele electrice: "Designul va fi asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice"

BMW anunță că designul viitoarelor sale modele electrice va fi unul asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice, întrucât a dispărut necesitatea unor elemente estetice radicale așa cum sunt cele adoptate pentru i3 sau i8.
Duminica, 16 Septembrie 2018 | Concepte

BMW Vision iNext: conceptul care anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale germanilor. Versiunea de serie debutează în 2021

BMW a prezentat conceptul Vision iNext. Electric și autonom, acesta anunță un viitor model de serie pe care îl vom vedea în 2021. Dar Vision iNext promite să revoluționeze industria atunci când aducem în discuție interiorul mașinilor autonome. Nemții vizează un habitaclu cât mai cald și cât mai apropiat de trăirile șoferului.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Concepte

Teasere noi cu viitorul BMW Vision iNext: conceptul va fi prezentat în acest an, versiunea de serie debutează în 2021

BMW a publicat teasere noi cu viitorul concept Vision iNext. Cel mai probabil, prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Versiunea de serie debutează în 2021.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Concepte

Încă un teaser pentru BMW Vision iNext: spatele conceptului, dezvăluit într-un clip video

BMW a publicat un clip video în care apare și partea din spate a lui Vision iNext, conceptul care va fi dezvăluit până la sfârșitul acestui an.

Tag-uri similare

BMW, iNext, BMW Vision iNext, Vision iNext
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru