Concept Lexus

Marti, 30 Martie 2021 | Concepte

Lexus LF-Z Electrified: conceptul anunță lansarea a 20 de mașini electrificate până în 2025

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu conceptul LF-Z Electrified. Acesta anunță lansarea a 20 de mașini electrificate până în 2025.
Marti, 23 Martie 2021 | Concepte

Lexus va dezvălui un nou concept și o nouă strategie în 30 martie

Un nou concept Lexus va fi prezentat în data de 30 martie, în cadrul unui eveniment online în care va fi detaliată și noua strategie a brandului.
Luni, 01 Februarie 2021 | Concepte

Lexus pregătește un model nou: prezentarea va avea loc până la sfârșitul anului

Lexus a publicat un teaser ce anunță un nou model, a cărui prezentare oficială va fi făcută până la sfârșitul lui 2021. Conceptul va fi dezvăluit în lunile următoare, alături de o “nouă viziune” a constructorului.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Concepte

Primul teaser cu conceptul electric pregătit de Lexus: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Lexus a publicat un teaser cu conceptul electric pe care îl va dezvălui în 23 octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | General

Rival pentru Lamborghini Urus: Lexus pregătește un SUV de 670 CP bazat pe conceptul LF-1 Limitless

La începutul anului, Lexus a prezentat conceptul LF-1 Limitless. Conform unor surse apropiate companiei, niponii vor lansa în 2021 o versiune de serie gata să concureze cu Lamborghini Urus. Varianta de producție a SUV-ului nipon va oferi 670 CP.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Concepte

Lexus LF-1 Limitless Concept: crossover-ul integrează tehnologie autonomă de nivel 4 și anunță o nouă direcție de design

Lexus a prezentat noul LF-1 Limitless Concept, un prototip care anunță o nouă filozofie de design în segmentul SUV. Niponii spun că noul concept poate fi echipat cu motoare pe benzină sau sisteme electrificate (hibrid, hibrid plug-in, electric 100%) și integrează și o tehnologie autonomă de nivel 4.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Când designul e împins la limită: Lexus UX Concept anunță tehnologii noi și (probabil) un SUV subcompact

Lexus UX Concept este una dintre cele mai spectaculoase apariții de la Salonul Auto de la Paris. Pentru că nu ai cum să ignori amestecul de unghiuri drepte și ascuțite care într-un mod curios reușesc să formeze liniile acestui Show Car inedit.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Lexus LF-FC ne arată viitorul în materie de limuzine japoneze

Lexus a prezentat un concept electric alimentat cu hidrogen numit LF-FC. El anticipează aspectul următoarei generații a lui LS, nava amiral a mărcii premium japoneze.
Marti, 03 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Lexus vine luna viitoare la Geneva cu un concept nou şi cu versiunea de serie a lui GS F

Lexus a anunţat astăzi lista de premiere din cadrul standului său de la Salonul Auto de la Geneva. Pe lângă premierele europene ale lui GS-F şi LF-C2 Concept, japonezii vor prezenta un concept nou în premieră mondială.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Lexus ar putea introduce grila faţă a conceptul LF-LC în toată gama

Lexus ar putea utiliza modelul de grilă al conceptului LF-LC pe întreaga sa gamă, informează Kaizen Factor. Lexus RX este printre primele modele echipate cu noul model de grilă.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Concepte

Lexus LF-LC Concept, imagini noi ale surprizei pentru Detroit

Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC au ieşit la suprafaţă pe internet. Exponatul va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Concepte

Lexus LF-LC: Prima imagine oficială a conceptului care vine la Detroit

Lexus a prezentat prima imagine oficială a conceptului LF-LC, care prefigurează viitoarele modele din gamă. Modelul va debuta la Detroit pe 9 ianuarie 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Concepte

Imagini noi ale conceptului Lexus LF-LC, aşteptat la Detroit

O serie de imagini noi, furate dintr-o broşură Lexus, trădează liniile conceptului LF-LC, pe care japonezii îl vor expune la Salonul de la Detroit.

Tag-uri similare

Lexus, concept Lexus, Lexus LF-LC, Lexus Detroit 2012
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru