Lexus ar putea introduce grila faţă a conceptul LF-LC în toată gama

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.05.2012
Lexus ar putea utiliza modelul de grilă al conceptului LF-LC pe întreaga sa gamă, informează Kaizen Factor. Lexus RX este printre primele modele echipate cu noul model de grilă.

Toyota Motor Corporation a înaintat mai multe cereri de patent în Statele Unite ale Americii şi în Canada care vizează diverse modele de grilă faţă. Printre acestea se numără o serie de grile care vor fi utilizate de modelele Lexus, iar toate par să urmeze aceeaşi tendinţă. Pe lângă forma neobişnuită, grilele faţă prezentate de Lexus au un model tip fagure, care este schimbat doar în cazul modelelor din gama F-Sport.

Inspiraţia pentru noul model de grilă a venit odată cu conceptul LF-Gh, iar conceptul LF-LC a primit o versiune mai rafinată a acestuia. Ulterior, noul Lexus RX a primit acest model de grilă, iar întreaga gamă Lexus i-ar putea urma exemplul. Printre cererile de patent înregistrate de Toyota, unele grile au model vertical, în timp ce altele prezintă un model cu linii încruşisate. Toate modelele de grilă faţă înregistrate de Toyota Motor Corporation au aceeaşi formă, numită "spindle".

Pe piaţa din Statele Unite ale Americii, cei de la Lexus au înregistrat un model de grilă care prezintă un singur element fix – un cerc montat în partea superioară, acesta fiind rezervat siglei Lexus. Cei de la Lexus au cochetat în trecut cu această temă, grilele lor discrete prezentând o serie de elemente în comun cu grila "spindle", mai ales dacă urmărim îmbinarea blocurilor optice cu capota şi prizele de aer ale barei de protecţie faţă.

Via | Kaizenfactor

Comentarii (4)

  • Jupiter
    Toyota
    Pacat de aceste masini extrem de bune si de fiabile, dar care nu au frumusetea si originalitatea designului masinilor americane si europene. Ori nu se vrea, ori nu se poate.

    PS: Amatorii impatimiti ai masinilor japoneze sa se abtina. Nu am fost deloc rautacios. Am fost obiectiv 100%.

    PS: Si cu toate astea, cum dracu se face ca japonezii sunt number one la nivel mondial, chiar si cu masini fara un design atat de reusit? Chestia asta iar nu-mi explic. Este un paradox. Poate ca unii cumpara masinile cu portofelul, iar altii cu inima.
    5 2
  • @jupiter
    ...da esti obiectiv...nu are originalitatea unei masini americane sau europene....ci a uneia japoneze...deci ?esti totusi subiectiv...
    4 2
  • @jupiter
    adica tu intre un BMW 3s seria precedenta si un Lexus IS ce ai alge ca si design
    1 0
  • obiectiv vs subiectiv
    pai acu catva timp japonezii erau acuzati ca fura de la europeni si/sau americani. Acum cand sunt originali si cauta un design propriu sunt acuzati ca nu au personalitatea si designul european sau american.

    Personal nu-mi place deloc noua grila....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru