Coupe audi

Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi lansează ediția aniversară TT RS 40 years of quattro: versiunea destinată exclusiv pieței din Germania va fi produsă în 40 de unități

Audi a prezentat ediția aniversară TT RS 40 years of quattro. Nemții au pregătit o serie de noutăți la nivelul caroseriei și mici îmbunătățiri de interior. Versiunea specială va fi disponibilă doar pe piața din Germania, iar producția va fi limitată la 40 de exemplare.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi TT va fi disponibil cu noua linie de echipare S Line Competition Plus: aripă spate fixă și echipamente speciale de interior

Audi introduce o nouă linie de echipare pentru modelul TT. Aceasta se numește S Line Competition Plus și propune o aripă spate fixă, jante cu dimensiuni de până la 20 de inch și un interior cu echipamente noi.
Joi, 07 Martie 2019 | General

Viitor incert pentru Audi TT: vânzările slabe din segment și electrificarea gamei ar putea duce la eliminarea modelului

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate la nivelul segmentul și investițiile din domeniul electrificării sunt motivele pentru care Audi nu are un răspun clar cu privire la viitorul lui TT.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru