Discutii

Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Fuziunea Renault-Nissan, readusă în discuție: surse apropiate celor două companii susțin că o decizie finală va fi luată în cel mult 2 ani

Fuziunea dintre Renault și Nissan a fost readusă în discuție de cele două companii, deși șeful Renault anunțase recent că negocierile au eșuat. Potrivit unor surse apropiate de cei doi constructori, o decizie finală privind posibila fuziune va fi luată în cel mult doi ani.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Oficialii Mercedes, ținta unei posibile investigații în Germania: autoritățile suspectează folosirea unui dispozitiv de “păcălire” a emisiilor pe 1.000 de unități Mercedes Vito

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a anunțat că analizează posibila audiere a oficialilor Daimler în urma unor suspiciuni potrivit cărora constructorul ar fi folosit un dispozitiv pentru manipularea emisiilor pe circa 1.000 de modele Mercedes Vito.
Marti, 31 Martie 2009 | Industrie

Seful Fiat se afla in SUA si discuta cu Chrysler

Posibila alianta dintre Chrysler si Fiat este pusa la punct in aceste zile, la Detroit. Sergio Marchionne, administratorul delegat al companiei italiene, se afla in SUA.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru