Festival of Speed

Miercuri, 01 Iulie 2015 | Feature

REPORTAJ: Goodwood Festival of Speed în doză concentrată

Am răspuns afirmativ invitației Ford de a vizita Festivalul Vitezei de la Goodwood. Avea să urmeze un concentrat de fericire administrat în cele șase ore pe care le-am petrecut pe domeniul Lordului March.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Feature

Cele mai rapide urcări din istoria Goodwood Festival of Speed

Goodwood Festival of Speed este un eveniment special, care încinge orgoliile pe terenul Lordului March. În fiecare an se încearcă doborârea recordului de timp pe traseul care măsoară 1.8 kilometri.
Joi, 05 Iulie 2012 | Feature

FEATURE: Fascinaţia Goodwood Festival of Speed

Domeniul Lordului March din Marea Britanie găzduieşte an de an un eveniment interesant pentru fanii maşinilor adevărate: Goodwood Festival of Speed. Deşi iniţial a fost dedicat pasionaţilor locali, evenimentul a devenit ulterior un reper în lumea auto internaţională.
Duminica, 30 August 2009 | General

Mr. Bean sarbatoreste 20 de ani de activitate impreuna cu Mini

Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, va sarbatori 20 de ani de la nasterea celebrului personaj impreuna cu cei de la Mini, la festivalul Goodwood Revival. Mini-ul lui Mr. Bean, vopsit in galben cu dungi negre, va fi si el prezent la eveniment.
Vineri, 03 Iulie 2009 | General

Cel mai rapid pilot din lume va pilota Insignia OPC la Goodwood

Andy Green, singurul om care a depasit viteza sunetului intr-un prototip pe uscat, va testa Opel Insignia OPC la celebrul Goodwood Festival of Speed.

Tag-uri similare

Opel, Mini, Insignia, Goodwood, Austin, Mini Cooper S, OPC, Festival of Speed, Rowan Atkinson, Sir Stirling Moss
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru