Nicolas Prost

Miercuri, 21 Octombrie 2015 | F1 TOP

Formula E 2015-2016: Villeneuve intră în arena competiţiei electrice într-un sezon plin de schimbări

Recrutarea lui Jacques Villeneuve pentru sezonul 2015-2016 reprezintă o lovitură de imagine pentru competiţia de monoposturi electrice Formula E, care permite acum îmbunatăţirea motoarelor şi o putere electrică mai mare în timpul curselor.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Formula 1

Di Grassi a câştigat prima cursă de Formula E după un acroşaj în ultimul viraj între Nicolas Prost şi Nick Heifeld

Spectacol în prima cursă de monoposturi electrice Formula E din istorie: un acroşaj în ultimul viraj între Nicolas Prost şi Nick Heifeld, primii doi clasaţi, i-a servit victoria pe tavă lui Lucas di Grassi.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Formula 1

Fiul lui Alain Prost va testa pentru Lotus la Abu Dhabi

Nicolas Prost, fiul cvadruplului campion mondial Alain Prost, va testa pentru Lotus în luna noiembrie în cadrul sesiunii de evaluare pentru tineri piloţi din Abu Dhabi.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Motorsport

Dacia Lodgy şi Alain Prost preiau şefia clasamentului în Trophee Andros

Alain Prost a reuşit o nouă victorie în Trophee Andros. Cursa desfăşurată weekendul acesta i-a adus pe pilotul francez şi pe Dacia Lodgy Glace pe prima poziţie în clasament.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Motorsport

Interviu cu Alain Prost - Un campion în combinezonul Dacia

Alain Prost a stat de vorbă cu Automarket în cortul Dacia de la Val Thorens. Cvadruplul campion mondial de Formula 1 a descris eforturile echipei şi lăudat performanţele lui Lodgy Glace.

Tag-uri similare

Dacia Lodgy, Alain prost, Nicolas Prost, Dacia Lodgy Glace, Dacia Trophee Andros, Dacia Lodgy Trophee Andros, Evens Stievenart
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru