Tranzitie

Duminica, 02 Septembrie 2018 | Economic

Piața auto britanică, afectată de noul standard WLTP: producția, cererea și exporturile sunt în scădere de la începutul anului

Producția de mașini din Marea Britanie este în scădere din cauza pregătirilor pentru adoptarea noului standard de emisii WLTP, care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit asociației producătorilor, scăderi au fost înregistrate și la nivelul cererii și al exporturilor, WLTP fiind de asemenea principala cauză.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul șef Smart susține tranziția către un brand 100% electric: “Probabil că vom pierde clienți la început, dar vom ajunge rapid la succes”

Noul șef de la Smart, Annette Winkler, susține decizia grupului Daimler de a transforma brandul într-unul 100% electric. Ea admite că Smart va pierde clienți în această tranziție, dar este convinsă că vânzările vor avea succes într-un timp foarte scurt.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Peugeot: “Tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, nimeni nu știe cum va evolua”

Șeful Peugeot, Jean-Philippe Imparato, a declarat că tranziția către mașinile electrice este foarte stresantă pentru toată lumea, soluția simplă fiind ca fiecare model să fie oferit cu cel puțin o versiune “electrificată”.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru