Uzina BMW

Sambata, 21 Noiembrie 2020 | Industrie

Informații despre succesorul SUV-ului Mini Countryman: modelul va avea versiune electrică și va fi produs în uzina BMW din Leipzig

Oficialii Mini au anunțat că succesorul SUV-ului Countryman va fi lansat în 2023 și va fi asamblat la uzina Grupului BMW din Leipzig, Germania. În plus, modelul va fi disponibil atât cu motoare cu ardere internă, cât și în versiune electrică.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Sărbătoare la BMW: 5 milioane de mașini asamblate în uzina din Spartanburg, SUA

Uzina BMW din Spartanburg a asamblat 5 milioane de mașini în cei peste 25 de ani de la inaugurare. Cu excepția modelelor X1 și X2, fabrica BMW din SUA produce toată gama de SUV-uri.
Joi, 16 Mai 2019 | Industrie

Efectul vânzărilor în scădere: BMW și Daimler ar putea amâna planurile pentru extinderea producției în Ungaria

BMW și Daimler intenționează să amâne planurile pentru construirea noilor uzine planificate în Ungaria ca efect al scăderii vânzărilor, potrivit presei germane.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Industrie

BMW a demarat producția noului Seria 8 Cabrio: decapotabila bavarezilor este asamblată în cadrul fabricii din Dingolfing, Germania

BMW Seria 8 Cabrio a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Dingolfing, Germania. Modelul constructorului bavarez este disponibil cu două motorizări, vârful de gamă fiind capabil să ofere 530 de cai putere.
Marti, 31 Iulie 2018 | Industrie

BMW va deschide o uzină în Ungaria: 150.000 de mașini pe an și 1.000 de locuri de muncă

BMW a anunțat că va construi o uzină în localitatea maghiară Debrecen unde va produce 150.000 de unități pe an și va angaja 1.000 de oameni.

Tag-uri similare

BMW, uzina BMW, uzina BMW in Ungaria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru