VDA

Vineri, 10 Aprilie 2020 | Industrie

Industria auto din Germania cere repornirea cât mai rapidă a vânzărilor: “Companiile riscă falimentul din cauza stocurilor mari”

Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a cerut Cancelarului Angela Merkel să permită reluarea cât mai rapidă a vânzărilor. VDA susține că stocurile mari de mașini și piese care nu pot fi vândute pot conduce la falimentul unor companii din industrie.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută la Munchen: evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen din 2021, după cum a anunțat asociația industriei auto din Germania. Evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021. Pentru drepturile de organizare s-au mai luptat Berlin și Hamburg.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută de la Frankfurt: evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen

Salonul Auto de la Frankfurt va pleca din Frankfurt pentru a fi organizat într-un alt oraș din Germania, potrivit asociației VDA. Evenimentul va fi găzduit în 2021 de Berlin, Hamburg sau Munchen.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Industrie

Germania, cea mai mică producție auto din ultimii 23 de ani: nemții dau vina pe scăderea exporturilor

Producția auto din Germania a atins minimul ultimilor 23 de ani, pe fondul scăderii exporturilor. În 2019, producția a totalizat 4.66 milioane de vehicule, cel mai mic rezultat din 1996 încoace, iar nemții se așteaptă la “vremuri grele” și în 2020.
Luni, 04 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Industria auto germană anunță 100 de modele electrice și hibride în următorii 3 ani: investiții de 60 miliarde euro în mașini electrice și tehnologii autonome

Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) anunță investiții de 60 de miliarde de euro în mașini "electrificate" și tehnologii autonome. Potrivit VDA, producătorii germani vor lansa aproximativ 100 de modele electrice și hibride în următorii 3 ani.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Industrie

Tot mai mulți constructori abandonează saloanele tradiționale: Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Nissan și Peugeot vor lipsi anul acesta la Frankfurt

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că mai mulți constructori vor absenta la ediția de anul acesta. Printre ei se numără Peugeot, Nissan și trei branduri ale Grupului FCA.
Marti, 06 Decembrie 2016 | Industrie

Industria auto germană contraatacă: "O electrică poate fi mai nocivă pentru mediu decât un diesel modern"

Președintele VDA, Asociația Industriei Auto din Germania, susține că energia electrică generată prin arderea cărbunilor nu ajută deloc mediul, chiar dacă ulterior aceasta este folosită de mașinile electrice care nu emit noxe.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Economic

Criza lasă urme şi în Germania. Media de vârstă a maşinilor a crescut la maximul istoric: 8.7 ani

Germania suferă de pe urma crizei auto. Aşa se face că vârsta medie a maşinilor aflate în circulaţie pe cea mai mare piaţă auto europeană a ajuns la 8.7 ani, cu un an mai mare decât înainte de criză.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru