Vitara

Miercuri, 03 Aprilie | Modele noi

Noul Suzuki Vitara facelift: sistem multimedia nou, cu ecran de 9 inch

Suzuki a pregătit un facelift pentru Vitara, SUV-ul său de dimensiuni mici. Noul model primește o bară de protecție redesenată, jante noi și un sistem multimedia nou cu un ecran de 9 inch.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Modele noi

Teaser cu noul Suzuki S-Cross. Debutul programat pentru 25 noiembrie

Suzuki a publicat un teaser cu noua generație a modelului S-Cross. Debutul este programat pentru data de 25 noiembrie, iar mașina va avea un sistem de propulsie mild-hybrid.
Marti, 13 Februarie 2018 | Industrie

Suzuki așteaptă o creștere a vânzărilor din Europa cu ajutorul SUV-urilor sale: “Planul nostru este să avem o creștere graduală”

Suzuki așteaptă ca vânzările sale din Europa să crească în acest an cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, iar ascensiunea să continue treptat.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Suzuki Vitara S: 140 de cai dintr-un motor 1.4 Turbo

Noutate interesantă în gama Suzuki Vitara. SUV-ul compact al japonezilor primește o versiune de 140 de cai putere care beneficiază de aportul unuia dintre cele mai moderne motoare din gama Suzuki: 1.4 Turbo Boosterjet.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Vineri, 19 August 2011 | Intern

Cea de-a doua etapă Suzuki Challenge din 2011 are loc la Cluj

Posesorii de Suzuki se vor putea întrece din nou în cadrul unei etape a competiţiei mono-marcă de off-road a constructorului nipon. Evenimentul are loc pe 28 august, în localitatea Mărgău, lângă Cluj.

Tag-uri similare

Suzuki, modele noi Suzuki, Jimny, Swift, SX4, Vitara, Grand Vitara, Samurai, competitie Suzuki, off-road Suzuki
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru