Suzuki așteaptă o creștere a vânzărilor din Europa cu ajutorul SUV-urilor sale: “Planul nostru este să avem o creștere graduală”

de Petre Barac
Marti, 13.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki așteaptă ca vânzările sale din Europa să crească în acest an cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, iar ascensiunea să continue treptat.

Suzuki și-a propus ca, în 2018, să aibă vânzări de 280.000 de mașini pe piața europeană, inclusiv în Rusia și Turcia, cu 10.000 de unități mai mult decât în 2017, după cum a declarat CEO-ul Toshihiro Suzuki.

“Planul nostru este să continuăm să creștem gradual”, a spus oficialul, care așteaptă o creștere a vânzărilor Suzuki din Europa cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, precum Ignis, Vitara sau SX4.

Japonezii estimează că motoarele diesel vor începe să iasă treptat de pe piață, însă tranziția la mașinile electrice va fi mult mai greoaie decât așteptările multor constructori și se va înfăptui abia în perioada 2050-2060.

În opinia lui Toshihiro Suzuki, mașinile cu propulsie hibridă sunt o soluție mult mai potrivită pentru viitor. Anul trecut, cel mai bine vândut model Suzuki a fost modelul Vitara (72.183 unități), urmat de Ignis (40.842 unități).

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru